Krijgt 'Suicide Squad' een Ayer Cut?

Krijgt 'Suicide Squad' een Ayer Cut?

Als het aan de fans van de regisseur ligt komt zijn versie er.

De laatste weken is er door fans, acteurs en filmmakers opgeroepen om de Snyder Cut van Justice League uit te brengen. Deze versie zou flink verschillen van de uiteindelijke bioscoopfilm die regisseur Joss Whedon er van maakte. En het gebeurt vaker dat een filmstudio of producent de visie van een regisseur rigoureus aanpassen. Daarom lobbyen de fans van Suicide Squad nu voor een Ayer Cut.

Regisseur David Ayer heeft er nooit een geheim van gemaakt dat Suicide Squad niet meer aanvoelde als zijn film. Sindsdien bracht hij regelmatig beelden naar buiten van hoe zijn versie er had kunnen uitzien. Een belangrijk deel daarvan is de relatie tussen Joker en Harley Quinn, waar in het eindresultaat weinig van overbleef. De fans vragen na de meest recente post op instagram dan ook om de Ayer Cut uit te brengen.

Jared Leto
De fans kunnen waarschijnlijk op bijval rekenen van Joker-acteur Jared Leto. Deze liet zich namelijk al vaker ontvallen dat hij niet blij was met het schrappen van veel scènes rond de grappenmaker. Ook in de vervolgfilms, zoals Birds of Prey en The Suicide Squad, zal waarschijnlijk geen rol voor hem zijn weggelegd.



NieuwsFilm

meest populair