Netflix

De 5 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Heel veel nieuws!

door Jeffrey Kouters om 22:30 in Netflix
Elke week voegt Netflix heel wat films toe aan de database. Daar zitten soms mooie films tussen en soms wat minder mooie. In dit artikel lichten we de vijf beste films van die nieuwe toevoegingen uit en bieden we je een overzicht met alle andere producties die nu beschikbaar zijn.

Marriage Story (2019)
Regie: Noah Baumbach | Cast: Scarlett Johansson, Adam Driver, Laura Dern, e.a.
Charlie en Nicole vormden ooit een gelukkig gezin met hun zoontje Henry, maar langzaamaan ontstonden er steeds meer scheurtjes in hun relatie. Wanneer de twee besluiten te gaan scheiden, breekt al snel een oorlog uit. En dan bemoeien de dure advocaten die beide ouders hebben ingehuurd ook nog eens met alles. Ondertussen is hun zoontje het slachtoffer.

Moonlight (2016)
Regie: Barry Jenkins | Cast: Ashton Sanders, Mahershala Ali, Naomie Harris, e.a.
Chiron is een homoseksuele Afro-Amerikaanse jongen die opgroeit in een verpauperde wijk in Miami. Zijn moeder is een drugsverslaafde en hij is voortdurend slachtoffer van pesterij. Chiron worstelt met zijn identiteit, geaardheid en plaats in de wereld. In verschillende hoofdstukken van zijn leven probeert hij zichzelf te ontdekken en liefde te vinden.

The Post (2017)
Regie: Steven Spielberg | Cast: Tom Hanks, Meryl Streep, Bob Odenkirk, e.a.
Het is 1971. The Washington Post heeft geheime documenten in handen gekregen waaruit blijkt dat het Pentagon al jaren weet dat de Vietnam-oorlog een verloren zaak is. Toch zet de ene na de andere president de oorlog door om geen gezichtverlies te leiden. Hoofdredacteur Ben Bradlee en uitgever Katharine Graham worstelen met de documenten: het publiceren ervan kan immers hun eigen toekomst en die van de krant in gevaar brengen.

Jack Reacher (2012)
Regie: Christopher McQuarrie | Cast: Tom Cruise, Rosamund Pike, Richard Jenkins, e.a.
Wanneer een sluipschutter zes mensen om het leven brengt, wijst al het bewijsmateriaal richting James Barr. Tijdens zijn ondervraging zegt Barr alleen dat de onderzoekers Jack Reacher moeten zoeken. Reacher gelooft in zijn onschuld en besluit de stinkende zaak te onderzoeken. Anderen doen er echter alles aan om hem te dwarsbomen.

World War Z (2013)
Regie: Marc Forster | Cast: Brad Pitt, Mireille Enos, Fana Mokoena, e.a.
Wanneer de mensheid bedreigd wordt door een virus dat mensen in levensgevaarlijk zombies verandert, moet voormalig VN-medewerker Gerry Lane in actie komen om zijn gezin en de wereld te redden. Daarvoor moet hij te midden van alle pandemiepaniek op zoek naar een remedie en de bron van alle ellende, die zich mogelijk bevindt aan de andere kant van de wereld.


En verder onder meer...

Actie
Taxi 5 (2018)
Maximum Risk (1996)

Actiekomedie
Blue Streak (1999)

Documentaire
Iron Fists and Kung Fu Kicks (2019)
Shelby American (2019)

Drama
The Best of Enemies (2019)

Kerstfilm
A Christmas Prince: The Royal Baby
A Cinderella Story: Christmas Wish (2019)
A Bad Moms Christmas (2017)

Misdaad
We Die Young (2019)
Against All Odds (1984)

Thriller
Dead Kids (2019)
Imperium (2016)
Green Room (2015)Weten welke films er deze maand nog meer op Netflix verschijnen? Bekijk dan ook ons handige maandoverzicht!6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Rick Dalton

Avatar

Als ik op het maandoverzicht klik, kom ik gewoon weet bij dit artikel uit. Niet de bedoeling neem ik aan?

Boer

Avatar

Goede week, Disney+ is er niks bij

tommieman

Avatar

Nou kom op Masters of Film(niet Masters of Nederlandse Taal)je hebt vast weer op google gekeken wat je hierover kunt vertellen...

Master Of Films

Avatar

Duidelijk de nieuwe Baumbach. Smiley face

tommieman "Nou kom op Masters of Film(niet Masters of Nederlandse Taal)je hebt vast weer op google gekeken wat je hierover kunt vertellen..."
LOL. Smiley face
Zonder de hulp van Google, kan ik je alvast vertellen dat jij ook niet de Nederlandse grammatica beheerst. Smiley face Kansloze poging van je, maar wel leuk geprobeerd. Smiley face

Spider-fan

Avatar

Iron Fists and Kung Fu Kicks is een leuke documentaire over kung fu, maar wel erg rommelig. Men heeft de documentaire de snelheid van een kung fu gevecht willen geven denk ik, want bijvoorbeeld de namen van de geïnterviewden en hun status binnen de kung fu wereld komen zo kort in beeld, dat ik regelmatig moest pauzeren om het te kunnen lezen.
Maar qua info is het wel interessant. hoewel het erg veel verschillende aspecten behandelt, en niet al te diepgravend is daardoor.

Goku32

Avatar

Allemaal troep zeg dit x

NieuwsFilm

meest populair