De 5 topfilms die Netflix in januari toevoegt

De 5 topfilms die Netflix in januari toevoegt

Deze nieuwe titels verschijnen volgende maand op Netflix.

Nog even en de kurk van de champagnefles knalt weer door de kamer heen. Netflix voegt iedere maand heel wat nieuwe filmtoppers toe en dat verandert in 2020 niet. In januari zijn er namelijk weer een aantal mooie films te streamen!

Jurassic Park (1 januari)
Bekijk de afbeeldingRegie: Steven Spielberg | Cast: Sam Neill, Laura Dern, Jeff Goldblum, e.a. | Jaar: 1993
De excentrieke ondernemer John Hammond bouwt op een afgelegen eiland voor de kust van Costa Rica een bijzonder park waarin dinosaurussen opnieuw tot leven zijn gebracht. Al snel gaat het mis wanneer een van de prehistorische schepsels ontsnapt en het park onveilig maakt.

Men in Black 3 (1 januari)
Bekijk de afbeeldingRegie: Barry Sonnenfeld | Cast: Will Smith, Tommy Lee Jones, Josh Brolin, e.a. | Jaar: 2012
De mannen in het zwart komen opnieuw in actie wanneer de intergalactische crimineel Boris the Animal ontsnapt en loopt te klooien met het tijd-ruimtecontinuüm door Agent K in het verleden te doden. K's partner - Agent J - moet daardoor terug in de tijd reizen om - samen met een jongere versie van K - de toekomst veilig te stellen en Boris te verslaan.

The Bourne Ultimatum (1 januari)
Bekijk de afbeeldingRegie: Paul Greengrass | Cast: Matt Damon, Julia Stiles, David Strathairn, e.a. | Jaar: 2007
Spion Jason Bourne lijdt aan geheugenverlies en onderneemt een volgende poging om meer te weten te komen over zijn identiteit. De CIA wil deze informatie echter koste wat het kost geheim houden, en stuurt een agent op Bourne af om hem te dwarsbomen en als het even kan, te doden.

Quien a hierro mata (15 januari)
Bekijk de afbeeldingRegie: Paco Plaza | Cast: Luis Tosar, Xan Cejudo, Ismael Martínez, e.a. | Jaar: 2019
De charmante verpleegkundige Mario wordt binnenkort vader. Een welkom geschenk, na de dood van zijn broer Sergio. Zijn leven verandert wanneer hij wordt aangesteld als verzorger van de beruchte, maar ernstig zieke drugsbaas Antonio Padín. Al snel begint Mario zich af te vragen of zijn professionele plicht belangrijker is dan het leed dat deze man heeft veroorzaakt.

Uncut Gems (31 januari)
Bekijk de afbeeldingRegie: Benny & Josh Safdie | Cast: Adam Sandler, Idina Menzel, Keith Stanfield, e.a. | Jaar: 2019
De geslepen juwelier Howard Ratner waagt graag een gokje, en zit daardoor diep in de schulden. Met een reeks risicovolle weddenschappen hoopt hij uit de financiële problemen te komen. Ondertussen verkeert zijn relatie met zijn vrouw Dinah op een dieptepunt, en kan hij de verleiding van zijn werkneemster Julia niet weerstaan.


En verder deze maand...

1 januari
The Bourne Legacy (2012)
Mamma Mia! (2008)
Knocked Up (2007)
The Bourne Identity (2002)
Jurassic Park III (2001)
The Lost World: Jurassic Park (1997)

NieuwsFilm

meest populair