Featured

De 3 beste bioscoopfilms die je vanaf deze week kunt gaan zien

Weer veel moois op het grote scherm.

door Bram de Groot om 09:48 in Featured
Eerder deze maand plaatsten we al het maandoverzicht en hieronder tref je een overzicht met de drie grootste titels die deze week in de Nederlandse bioscopen in première gaan. Vaak verschijnen deze op de donderdag in je plaatselijke bioscoop.

Naast onderstaande titels verschijnen het drama Goldie, het misdaaddrama Il Traditore, de animatiefilm Mind My Mind, het drama Monstri. en de muziekregistratie André Rieu: 70 Years Young. Naar welke van de genoemde nieuwe releases kijk jij het meeste uit?

Dolittle

Regie: Stephen Gaghan | Hoofdrollen: Robert Downey Jr., Harry Collett en vele stemmen

De afgelopen jaren was Robert Downey Jr. uiteraard vooral te zien als Iron Man in het Marvel-filmuniversum. De komende periode zal hij het Tony Stark-imago mogelijk willen wegwerken via allerlei andere films. Hij start met deze familiefilm Dolittle, gebasseerd op het boek 'The Voyages of Doctor Dolittle' van Hugh Lofting. In de film zijn ook heel veel CGI-dieren te zien, met stemmen van grote acteurs. Er draait ook een versie met Nederlandse stemmen.


Bombshell

Regie: Jay Roach | Hoofdrollen: Charlize Theron, Nicole Kidman en Margot Robbie

Dit drama met de drie bekende actrices Charlize Theron, Nicole Kidman en Margot Robbie draait al een paar weken in de States en werd daar doorgaans netjes ontvangen. Theron en Robbie kregen Golden Globe-nominaties, maar een succes aan de Amerikaanse bioscoopkassa's is de film niet echt. Bombshell gaat over een groep vrouwen die het opneemt tegen Roger Ailes, het hoofd van Fox News, en de giftige sfeer die hij bij het netwerk stimuleerde.


Just Mercy

Regie: Destin Cretton | Hoofdrollen: Michael B. Jordan, Jamie Foxx en Brie Larson

Afgelopen weekend ging dit goed ontvangen rechtbankdrama landelijk in première in de States. De film van de regisseur van Short Term 12 uit 2013 gaat over advocaat Bryan Stevenson die de zaak van Walter McMillian aanneemt. Dit is een Afro-Amerikaanse man die ten onrechte is opgesloten voor de moord in 1986 op een blanke vrouw in Alabama. Hij is ter dood veroordeeld. Er zijn rollen van de grote namen Michael B. Jordan, Jamie Foxx en Brie Larson.Lees ook:
DIT ZIJN DE GROOTSTE FILMS VAN 20204 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Gyros regime

Avatar

Ik begrijp niet helemaal waarom de tv reclame van Dolittle steeds in het Nederlands is. Het begint hier langzamerhand steeds meer een klein Duitsland te worden..

Frietgezicht

Avatar

^ Ach, met een beetje pech 75 jaar geleden hadden we allemaal Duits gesproken dus kan ermee leven.

Het is een film voor kids en daar richten ze zich blijkbaar op. Zou mij pas zorgen maken als 1917 Nederlands ingesproken promo’s zou hebben.

NieuwsFilm

meest populair