Jim Carrey ziet team-up tussen 'Dr. Robotnik' en 'The Riddler' wel zitten

Jim Carrey ziet team-up tussen 'Dr. Robotnik' en 'The Riddler' wel zitten

Ach, waarom ook niet met al die gedeelde universums?

Jim Carrey, de man die bijna 20 jaar lang (van 1995 t/m 2014) vervolgen op zijn films meed als een besmettelijke ziekte, lijkt helemaal bijgedraaid en zit de laatste tijd in full-sequel-modus. Zo verscheen de acteur, die de 60 nadert en de rollen niet meer zo voor het uitkiezen heeft, al in Dumb & Dumber To, heeft hij wel oren naar een 3e Ace Ventura en staat hij open voor deel 2 van The Mask.

Met de aankomende release van Sonic The Hedgehog, waarin Carrey de schurk Dr. Robotnik speelt, gaf hij tegenover COMICBOOK.COM aan dat hij ook dit personage graag snel nog een keer wil vertolken: "Het was echt leuk om mensen ervan te overtuigen dat ik een drievoudig IQ had. Er is zoveel ruimte, want Robotnik heeft zijn apotheose (nog) niet bereikt".

The Riddler
Verder legde Carrey een link tussen Dr. Robotnik met een ander oud karakter van hem, The Riddler uit 1995's Batman Forever en sprak hij zijn wens uit om het excentrieke duo een gezamenlijke film te geven vanwege hun vele raakvlakken: "Ze komen allebei uit een plek van verwaarlozing met een gevoel van absolute minderwaardigheid dat zich manifesteert in prachtig ontworpen creaties om de wereld te beheersen".

Hoewel dit qua rechten best wel een dingetje wordt om voor elkaar te krijgen, hoeven we niets uit te sluiten, want tegenwoordig is alles mogelijk in Hollywood. Wellicht dat eerder de timing wat ongelukkig is om nu The Riddler weer uit de mottenballen te halen. Tenslotte krijgen we volgend jaar een nieuwe portrettering van Paul Dano in The Batman.

NieuwsFilm

meest populair