De 5 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De 5 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Heel veel nieuws!

Elke week voegt Netflix heel wat films toe aan de database. Daar zitten soms mooie films tussen en soms wat minder mooie. In dit artikel lichten we de vijf beste films van die nieuwe toevoegingen uit en bieden we je een overzicht met alle andere producties die nu beschikbaar zijn.

Spider-Man: Far From Home (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jon Watts | Cast: Tom Holland, Jake Gyllenhaal, Samuel L. Jackson, e.a.
Nadat de Avengers Thanos verslagen hebben, wil Peter Parker vooral even op adem komen. Hij vertrekt naar Europa voor een stedentrip met zijn klasgenoten. Daar moet hij echter al snel weer aan de bak als superheld na het opduiken van een stel gevaarlijke natuurmonsters. Gelukkig krijgt hij daarbij hulp van Nick Fury en de mysterieuze nieuwkomer Mysterio.

Mission: Impossible - Fallout (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Christopher McQuarrie | Cast: Tom Cruise, Henry Cavill, Ving Rhames, e.a.
De wereld wordt bedreigd door een terroristische organisatie die met atoombommen een nieuwe wereldorde wil scheppen. Aan geheim agent Ethan Hunt om het transport van de daarvoor benodigde kernkoppen te onderscheppen. Zijn poging mislukt, en als straf komt hij onder toezicht van een CIA-secondant te staan. Hunt is desondanks vastberaden om zijn missie te volbrengen.

The Matrix (1999)
Bekijk de afbeeldingRegie: Lana en Lilly Wachowski | Cast: Keanu Reeves, Laurence Fishburne, Carrie-Anne Moss, e.a.
Als computerhacker Neo wordt benaderd door Morpheus, een legendarische hacker die door de overheid wordt gezien als terrorist, ontdekt hij dat de werkelijkheid door machines wordt gesimuleerd. Morpheus denkt dat Neo de uitverkorene is om de wereld te redden. Neo sluit zich daarom aan bij een groep vrijheidsstrijders en komt samen met hen in opstand om de mensheid te bevrijden.

Saving Private Ryan (1998)
Bekijk de afbeeldingRegie: Steven Spielberg | Cast: Tom Hanks, Tom Sizemore, Edward Burns, e.a.
Wanneer drie van de vier zoons van het gezin Ryan zijn gesneuveld tijdens de Tweede Wereldoorlog, moet kapitein Miller een speciale missie op touw zetten om de vierde broer naar huis te brengen. Deze blijkt echter vermist te zijn geraakt op het Franse platteland. Miller zet echter alles op alles om de laatste zoon op te sporen, en moet daarvoor samen met zijn kameraden een door Duitsers bezet gebied zien te doordringen.

Edge of Tomorrow (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Doug Liman | Cast: Tom Cruise, Emily Blunt, Bill Paxton, e.a.
In de nabije toekomst is de aarde ingenomen door razendsnelle buitenaardse monsters. Legerofficier William Cage belandt zonder serieuze vechtervaring op het slagveld, en sneuvelt al binnen enkele minuten. Hij blijkt echter in een tijdsloop terecht te zijn gekomen en herleeft die dag daardoor telkens opnieuw. Samen met oorlogsheldin Rita Vrataski komt hij iedere keer een stap dichter bij het verslaan van de aliens.


En verder onder meer...

Actie
The Green Hornet (2011)
Hancock (2008)
Dirty Harry (1971)

Documentaire
Everybody's Everything (2019)
Miles Davis: Birth of the Cool (2019)

Drama
Jonas (2018)
The Dressmaker (2015)

Komedie
Dumb and Dumber (1994)

Misdaad
Spenser Confidential (2020)

Sciencefiction
The Matrix Reloaded (2003)
The Matrix Revolutions (2003)

NieuwsFilm

meest populair