De Top 10 best bekeken films op Netflix op dit moment

De Top 10 best bekeken films op Netflix op dit moment

Dit zijn vandaag de meest populaire films in Nederland.

Netflix geeft sinds kort iedere dag de best bekeken films en series per land weer in een handig Top 10-overzicht. Dit zijn de tien films die het vandaag erg goed doen op de streamingdienst. Vanaf vandaag zullen we ook de positieveranderingen ten opzichte van vorige week vermelden.

#1 Spenser Confidential (2020) [nieuw]
Bekijk de afbeeldingRegie: Peter Berg | Cast: Mark Wahlberg, Winston Duke, Alan Arkin, e.a.
Spenser verloor zijn baan als politieagent na het mishandelen van zijn overste. Vijf jaar later wordt hij vrijgelaten uit de gevangenis, maar uitgerekend op die dag wordt zijn oud-baas vermoord. De autoriteiten richten al snel hun pijlen op Spenser. Samen met beginnend MMA-vechter Hawk stuit Spenser op een grote samenzwering en probeert hij de waarheid te achterhalen.

#2 Mission: Impossible - Fallout (2018) [nieuw]
Bekijk de afbeeldingRegie: Christopher McQuarrie | Cast: Tom Cruise, Henry Cavill, Ving Rhames, e.a.
Terroristen dreigen de wereld aan te vallen met atoombommen om een nieuwe wereldorde te kunnen creëren. Geheim agent Ethan Hunt heeft de taak gekregen hen te stoppen, maar faalt hopeloos in zijn eerste poging. Daarom komt hij onder toezicht te staan van een CIA-secondant. Hunt is desondanks vastberaden om zijn missie te volbrengen en de bommen onschadelijk te maken voordat het te laat is.

#3 Spider-Man: Far From Home (2019) [-2]
Bekijk de afbeeldingRegie: Jon Watts | Cast: Tom Holland, Jake Gyllenhaal, Samuel L. Jackson, e.a.
Peter Parker wil na zijn heldhaftige optreden in de strijd tegen Thanos even iets anders aan zijn hoofd hebben. Hij gaat met klasgenoten op vakantie naar Europa. Ook daar blijken slechteriken - in de vorm van elementaire monsters - de boel onveilig te maken. Peter moet dan ook snel in actie komen om hen te stoppen, maar gelukkig krijgt hij daarbij hulp van de mysterieuze nieuwkomer Mysterio.


#4 Adrift (2018) [nieuw]
#5 Men in Black: International (2019) [-1]
#6 Pokémon: Mewtwo Strikes Back Evolution (2019) [-3]
#7 All the Bright Places (2020) [-5]
#8 El silencio de la ciudad blanca (2019) [nieuw]
#9 The Lost City of Z (2016) [-3]
#10 After (2019) [-5]


NieuwsFilm

meest populair