Netflix

De Top 10 best bekeken films op Netflix op dit moment

Dit zijn vandaag de meest populaire films in Nederland.

door Jeffrey Kouters om 22:30 in Netflix
Netflix geeft sinds kort iedere dag de best bekeken films en series per land weer in een handig Top 10-overzicht. Dit zijn de tien films die het vandaag erg goed doen op de streamingdienst. Vanaf vandaag zullen we ook de positieveranderingen ten opzichte van vorige week vermelden.

#1 Spenser Confidential (2020) [nieuw]
Regie: Peter Berg | Cast: Mark Wahlberg, Winston Duke, Alan Arkin, e.a.
Spenser verloor zijn baan als politieagent na het mishandelen van zijn overste. Vijf jaar later wordt hij vrijgelaten uit de gevangenis, maar uitgerekend op die dag wordt zijn oud-baas vermoord. De autoriteiten richten al snel hun pijlen op Spenser. Samen met beginnend MMA-vechter Hawk stuit Spenser op een grote samenzwering en probeert hij de waarheid te achterhalen.

#2 Mission: Impossible - Fallout (2018) [nieuw]
Regie: Christopher McQuarrie | Cast: Tom Cruise, Henry Cavill, Ving Rhames, e.a.
Terroristen dreigen de wereld aan te vallen met atoombommen om een nieuwe wereldorde te kunnen creëren. Geheim agent Ethan Hunt heeft de taak gekregen hen te stoppen, maar faalt hopeloos in zijn eerste poging. Daarom komt hij onder toezicht te staan van een CIA-secondant. Hunt is desondanks vastberaden om zijn missie te volbrengen en de bommen onschadelijk te maken voordat het te laat is.

#3 Spider-Man: Far From Home (2019) [-2]
Regie: Jon Watts | Cast: Tom Holland, Jake Gyllenhaal, Samuel L. Jackson, e.a.
Peter Parker wil na zijn heldhaftige optreden in de strijd tegen Thanos even iets anders aan zijn hoofd hebben. Hij gaat met klasgenoten op vakantie naar Europa. Ook daar blijken slechteriken - in de vorm van elementaire monsters - de boel onveilig te maken. Peter moet dan ook snel in actie komen om hen te stoppen, maar gelukkig krijgt hij daarbij hulp van de mysterieuze nieuwkomer Mysterio.


#4 Adrift (2018) [nieuw]
#5 Men in Black: International (2019) [-1]
#6 Pokémon: Mewtwo Strikes Back Evolution (2019) [-3]
#7 All the Bright Places (2020) [-5]
#8 El silencio de la ciudad blanca (2019) [nieuw]
#9 The Lost City of Z (2016) [-3]
#10 After (2019) [-5]


7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Blockbuster

Avatar

Niks onzin: FT moet ook kunnen bestaan, dus dan maar gesponsorde berichten zoals ook al die over Disney+.

Deadalus-SG

Avatar

Het aanklikken van MIB: International ben ik ook schuldig aan. Gelukkig geen geld aan uitgegeven in de bios. Wilde hem het liefst halverwege stopzetten, maar de kids wilden hem afkijken, helaas. Pfff, helaas was dit echt verkrachting van het bronmateriaal.... jammer.... Hemsworth is niet grappig....

Frietgezicht

Avatar

Eventueel kun je dit artikel ook gebruiken(in plaats van klagen) om het over tips op netflix te hebben.

Dit weekend Polar gezien en vond het een leuk en hard filmpje(aanrader voor John Wick fans)

David Mills

Avatar

@ frietgezicht... Polar is toch alweer een dik jaartje oud. De film krijgt van de pers een schandalige slechte beoordelingen van 1,9 maar ik vond het wel een amusante film. Mads Mikkelsen is altijd goed

Frietgezicht

Avatar

^ Dat is laag! Het is qua verhaal, originaliteit etc geen topper maar qua kleuren(Suicide Squad achtig), de rol van Mikkelsen, de groep huurmoordenaars, r rated etc wel ontzettend vermakelijk.
Stond idd een tijdje in mijn lijst al maar dacht pas 3 maanden ofzo.

Mag ik dan de meer recente 3 From Hell afraden. Wat een zwakke afsluiter van de trilogy!

chefry1983

Avatar

Spiderman is wel geinig. Geen top film. MIB international is zeker geen topfilm. MI:F vond ik dan wel een gave film. Tijd om binnenkort maar weer eens wat films te gaan kijken die worden aanbevolen

Effie

Avatar

@Deadalus-SG: Pff je luistert toch niet naar je kids man, je kijkt toch gewoon waar jij zin in hebt? Al die flopfilms kijken ze maar in hun eigen tijd!

NieuwsFilm

meest populair