Deze topfilms zijn te zien op Netflix in april

Deze topfilms zijn te zien op Netflix in april

We hebben weer een behoorlijk lange lijst vol nieuwe films voor je!

Netflix voegt elke maand weer tal van titels toe. April is, gelukkig, niet anders. Vooral nu we met z'n allen thuis moeten blijven vanwege het coronavirus, is nieuwe content fijn. Hieronder volgt het maandoverzicht!


ORIGINALS

Coffee & Kareem (3 april)
Terwijl politieagent James Coffee geniet van zijn nieuwe relatie met Vanessa Manning, probeert haar twaalfjarige zoon Kareem hun break-up te bewerkstelligen. Hij wil het vriendje van zijn moeder voorgoed wegjagen en probeert daarom een stel criminelen in te huren om hem te vermoorden. Daarbij legt hij per ongeluk hun geheime netwerk van criminele activiteiten bloot, waarna hij moet samenwerken met Coffee om Vanessa te beschermen.

The Main Event (10 april)
Een jonge WWE-fan van elf jaar oud weet dankzij een magisch masker speciale krachten te krijgen. Hij zorgt voor chaos, door mee te doen aan de worstelwedstrijd en strijdt tegen een stem intimiderende rivalen.

Extraction (24 april)
Tyler Rake is een angstloze huurling die niets te verliezen heeft als hij de zoon van een gevangen internationale misdadiger moet redden. Maar in de duistere wereld van wapenhandelaren en drugsdealers, wordt de dodelijke missie schier onmogelijk en worden de levens van Rake en het jongetje voor altijd veranderd.


AANGEKOCHTE TITELS

American Reunion (10 april)
De hele vriendengroep komt terug naar East Great Falls voor hun 10-jaarlijkse schoolreünie. Iedereen vertelt over de goede oude tijden, met de beangstigende gedachte in het achterhoofd dat ze nu geen losbollige tieners meer zijn. Na deze samenkomst zullen er een aantal dingen voor altijd veranderen.


The Breakfast Club (10 april)
Vijf totaal verschillende tieners moeten samen een zaterdag nablijven op school. Ze komen gezamenlijk tot nieuwe inzichten over zichzelf en hun leven.


Jaws 2, 3 en 4 (10 april)
Steeds weer wordt de Amerikaanse kust geteisterd door een bloeddorstige witte haai. Dat gebeurde in Jaws en gebeurt ook in de drie daarop volgende films. Die verschijnen in april op Netflix.


Meet Joe Black (10 april)
Als de Dood zich meldt bij de rijke Bill Parrish, komt hij met een voorstel. Als hij hem een paar dagen zijn lichaam gunt, dan mag Parrish enkele dagen extra blijven leven. Hij gaat ermee akkoord en daarop gebruikt de Dood het synoniem Joe Black. Hij neemt het dagelijks leven van Parrish op zich en wordt verliefd op diens dochter.


Ouija (10 april)
Enkele vrienden roepen met behulp van een Ouija-bord een aantal duistere geesten op en worden vervolgens geconfronteerd met hun grootste angsten. Niet iedereen zal het spel overleven.


Once Upon a Time in Hollywood (13 april)
De zomer van 1969. Een tv-acteur, Rick Dalton genaamd, heeft slechts in een succesvolle westernserie gespeeld en verlangt naar meer succes. Cliff Booth, zijn rechterhand en stuntman, verlangt echter ook naar een filmcarrière. Het verhaal van Dalton doorkruist de moord op zijn buurvrouw Sharon Tate en vier van haar vrienden door de Charles Mansons sekte.


Oceans 8 (17 april)
De zus van Danny Ocean werft een groep dievegges om samen de halsketting van een gemene gallerij-eigenaar te stelen. Gemakkelijk is dat niet, en zonder gevaar al helemaal niet!


Late Night (27 april)
Wanneer haar kijkcijfers instorten, besluit Katherine Newberry (Thompson) iets aan haar reputatie te doen. In een impulsieve bui neemt ze Molly Patel (Mindy Kaling) aan als de eerste vrouwelijke schrijver binnen haar team. Het gerucht gaat dat Katherine vervangen gaat worden door een jonger en hipper iemand, dus ze eist dat haar schrijversteam haar weer grappig en relevant maakt.



STUDIO GHIBLI
Howl's Moving Castle (2004)
Ponyo on the Cliff (2008)
The Wind Rises (2013)
When Marnie Was There (2014)
Pom Poko (1994)
From Up on Poppy Hill (2011)
Whisper of the Heart (1995)


NieuwsFilm

meest populair