'The Batman', 'The Matrix 4', 'Mission: Impossible 7' en meer blockbusters waarschijnlijk vertraagd!

De coronacrisis begint nu z'n slachtoffers te eisen.

Twee weken geleden kwam de filmwereld zo'n beetje stil te liggen. Nu beginnen we te merken dat producties langer stil zullen liggen dan oorspronkelijk misschien gedacht werd. En dat heeft gevolgen voor releasedata. Vandaag horen we dan ook de eerste titels die waarschijnlijk uitgesteld zijn.

Variety meldt dat in elk geval de releasedata van The Batman, The Matrix 4 en Mission: Impossible 7 zeer waarschijnlijk verschoven worden. De films zouden in 2021 uitkomen en halen de geplande data waarschijnlijk niet. Dat komt ook omdat de films pas half mei, maar vermoedelijk zelfs later, weer van start kunnen.

Andere titels
Er zijn nog veel meer films die vertraagd zullen zijn. Zo is Uncharted nog niet eens begonnen met de opnames en zal ook die film voorlopig stil liggen. Dat komt doordat cast- en crewleden andere verplichtingen hebben die ze ook moeten voldoen.

Zo moeten Chris Pratt en Dwayne Johnson nog de films Jurassic World: Dominion en Red Notice afmaken, wat weer gevolgen heeft voor de startdatum van Guardians of the Galaxy Vol. 3 en Black Adam. De gevolgen van deze coronacrisis gaan dus uiterst groot worden.

NieuwsFilm

meest populair