Algemeen

Videoland voegde deze films allemaal nieuw toe afgelopen week

Benieuwd naar welke films allemaal nieuw verschenen?

door Jim Pedd om 22:30 in Algemeen
Wat verscheen er allemaal nieuw op de Nederlandse streamingdienst Videoland? Vandaag brengen we jullie een overzicht met alle nieuwe releases op de dienst. En dat zijn er nog best een aantal!

Blade Runner 2049 (2017)
Dertig jaar na de gebeurtenissen in de eerste film, ontdekt een nieuwe Blade Runner, LAPD-agent K. een lang verborgen geheim, dat het potentieel heeft om wat er nog aan beschaving over is, in chaos te storten. Ks ontdekking leidt ertoe dat hij op zoek moet naar Rick Deckard, een voormalig Blade Runner van de LAPD, die al dertig jaar vermist is.


Home Again (2017)
Het leven van een alleenstaande moeder in Los Angeles neemt een onverwachte wending als ze drie jonge mannen toestaat bij haar in te trekken.


The Lost City of Z (2016)
Aan het begin van de 20e eeuw ontdekt de legendarische avonturier Percy Fawcett op een van zijn tochten door het onontgonnen Amazonewoud restanten van een oude, ver ontwikkelde beschaving. Bij zijn terugkomst in Engeland wordt zijn verhaal afgedaan als onzin en wordt het idee van het bestaan van een mythische stad El Dorado belachelijk gemaakt. Fawcett is echter vastbesloten om terug te keren naar de jungle en met de steun van zijn vrouw en zoon deze mysterieuze stad te vinden. Het blijkt een levensgevaarlijke tocht die de hele wereld in zijn greep houdt.


Breathe (2017)
Robin Cavendish is een man die zijn hele leven nog voor zich heeft wanneer hij verlamd raakt door polio, terwijl hij zich bevindt in Afrika. Met de diagnose dat hij nog maar een paar jaar te leven heeft, brengt zijn vrouw Diana hem van het ziekenhuis naar hun huis. Samen besluiten ze zich niet te laten beperken door verwachtingen en inspireren ze elkaar door hun humor, moed en lust voor het leven.


RoboCop (2014)
De film speelt zich af in 2028. Het bedrijf OmniCorp levert robots aan het Amerikaanse leger en ze winnen over de hele wereld oorlogen. Het bedrijf wil de technologie nu ook in het eigen land gaan gebruiken. Als Alex Murphy, een vader en politieagent, in Detroit neergeschoten wordt, blijkt hij het perfecte proefkonijn te zijn voor OmniCorp. Murphy wordt tot een half mens, half robot gemaakt, en is al snel weer in staat over de straten van de stad te lopen. Daar moet hij uitdagingen het hoofd bieden die hij als een gewone man nooit had meegemaakt.


Flits & Het Magische Huis (2013)
Thunder is jonge kater die achtergelaten is door zijn baasjes. Als hij bij een oude tovenaar terechtkomt, maakt hij vriendjes met zijn andere huisdieren en enkele speelgoedvrienden. Maar het mysterieuze herenhuis waar ze wonen dreigt verkocht te worden. Aan Thunder en zijn nieuwe vrienden om potentiële kopers af te schrikken.


2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GinoM5

Avatar

Heb een abonnement via kpn bij videoland. Al ruim een maand géén nieuwe films, updates. Slecht

noah81

Avatar

^ben ook niet zo tevreden over videoland.
Tis dat mijn vrouw graag nederlandse series kijkt anders had ik hem al weggedaan.
Videoland app loopt ook vaak vast op mijn smart tv en vaak heel traag, netflix niet, best frustrerend.

NieuwsFilm

meest populair