Is Loki straks te zien in 'Thor: Love and Thunder'?

Is Loki straks te zien in 'Thor: Love and Thunder'?

Het is gewoon mogelijk, maar gaat het wel of niet gebeuren?

Is Loki toch te zien in Thor: Love and Thunder? Regisseur Taika Waititi hield onlangs een live-viewing van zijn film Thor: Ragnarok en vertelde onder meer over wat fans mogen verwachten van zijn volgende Thor-film.

Het werd pas echt interessant toen fans vroegen of een versie van Loki in de film te zien zou zijn. Waititi wilde dat niet direct bevestigen, maar zei wel: "Oh ye... Daar kan ik niets over zeggen." Vervolgens gaf hij een wat cryptische uitleg: "Als ik om een of andere reden Loki had willen doden, dan zou ik Marvel daarnaar vragen en zouden zij me vertellen dat hij nodig is voor Infinity War. Dat is meestal hoe ik ontdek dat er bepaalde dingen aan zitten te komen."

Lot van Loki
Loki leek natuurlijk dood te gaan in Avengers: Infinity War. Maar in Avengers: Endgame wist een alternatieve versie van hem te ontsnappen met de Tesseract en rond hem wordt een serie gemaakt voor Disney+.

De bedoeling is dat de serie in 2021 te zien zal zijn. De kans is daarmee aanwezig dat Loki een kleine rol krijgt in de film Thor: Love & Thunder, want die is in 2022 te zien.

NieuwsFilm

meest populair