Videoland voegde deze films nieuw toe afgelopen week

Videoland voegde deze films nieuw toe afgelopen week

Het was een mooie week op de Nederlandse streamingdienst!

Er verschenen de afgelopen week flink wat nieuwe titels op Videoland. Daar zitten deze week een aantal toptitels bij en er is heel wat vermaak voor de jongsten. In dit artikel zetten we die allemaal voor je op een rij! Laten we dus meteen van start gaan!

Creed (2015)
Adonis Johnson is de zoon van wereldkampioen Apollo Creed, maar hij kende zijn vader nooit; die overleed voordat hij geboren werd. Toch zit het boksen in zijn bloed en dus gaat Adonis naar Philadelphia, waar Creed zijn legendarische wedstrijd tegen Rocky Balbao vocht. Eenmaal daar vraagt Adonis aan Rocky of hij zijn trainer kan worden. In hem ziet Rocky de kracht en vastberadenheid die hij ook in Apollo zag, de woeste rivaal die zijn beste vriend werd. Hij gaat akkoord om hem te trainen, ondanks dat de voormalige kampioen strijdt met een tegenstander, dodelijker dan elke opponent die hij in de ring getroffen heeft. Met Rocky in zijn hoek, duurt het niet lang, voordat Adonis een kans heeft in de ring. Maar kan hij niet alleen de drive, maar ook het hart van een ware vechter opbouwen, op tijd voordat hij de ring in moet?


Shrek (2001)
Op een dag wordt het aangename leven van het goedaardige monster Shrek ruw verstoord door de komst van een groot aantal vervelende sprookjesfiguren die ineens overal lijken te bevinden. Ze blijken door de gemene Lord Farquaad uit zijn koninkrijk te zijn verbannen. Shrek kan ze helpen door prinses Fiona, die op het punt staat om met Farquaad te gaan trouwen, uit zijn handen te redden. Hij wordt hierbij vergezeld door de praatgrage ezel Donkey.


While We're Young (2014)
De carrière en het huwelijk van een ouder echtpaar wordt op z'n kop gezet als een ontwapenend jong koppel hun levens binnendringt.


Koemba: De Zebra Die Zijn Strepen Kwijt Is (2013)
Khumba is een zebra die slechts op de helft van zijn lichaam strepen heeft. Als zijn bijgelovige kudde hem afstoot, gaat hij op een gedurfde reis om zijn strepen te verdienen, waarbij hij de moed vindt om alle dieren van Great Karoo te redden.


Dummie de Mummie (2014)
Goos Guts woont in het saaiste dorp van de wereld. Maar dat staat snel te veranderen want op een dag ontmoet Goos in de tuin een levende mummie. Goos en zijn vader Klaas vinden het een goede oplossing om gewoon te doen alsof Dummie hun Egyptische neefje is, op een heel stoer avontuur. Dummie moet mee naar school, maar mag nooit zijn magische scarabee kwijtraken.


Amira (2020)
We volgen de jonge Nederlands-Marokkaanse kickbokster Amira. De rode draad in het portret is de relatie tussen de wereldkampioene en haar vader, die ook haar coach is. Hoe is het voor Amira om op zo'n jonge leeftijd al zo succesvol te zijn? En hoe is het voor haar ouders om een dochter te hebben die een buitenproportioneel talent heeft, maar tegelijkertijd nog maar een kind is?


The Domestics (2018)
In een post-apocalyptische wereld maken gewelddadige bendes de dienst uit. Nina en Mark behoren tot de 'domestics', die geen kwaad in de zin hebben. Ze gaan op zoek naar een veilig omgeving, maar dan moeten ze wel hun tocht door het wetteloze midwesten van de VS zien te overleven.


Alles van Ernst, Bobbie en de Rest
Alle films in deze franchise kwamen online te staan. Het gaat om deze titels:Ernst, Bobbie en de Rest: De Vakantieshow (2005)
Ernst, Bobbie en de Rest: De Verjaardag van Ernst (2006)
Ernst, Bobbie en de Rest: De Grote Verhuisshow (2007)
Ernst, Bobbie en de Geslepen Onix (2007)
Ernst, Bobbie en de Rest: Een Bruid voor de Boswachter (2008)
Ernst, Bobbie en de Rest: Herrie op de Noordpool (2010)
Ernst, Bobbie en de Rest: Paniek op het Politiebureau (2012)
Ernst, Bobbie en de Rest: Wij Willen Water (2015)


NieuwsFilm

meest populair