Gratis films op Pathé Thuis: hier de CODE voor 'Dummie de Mummie 3'

Gratis films op Pathé Thuis: hier de CODE voor 'Dummie de Mummie 3'

Ook vandaag weer een nieuwe gratis film.

Net als gisteren op eerste Paasdag met De Familie Slim uit 2017 heeft Pathé Thuis deze tweede Paasdag gekozen voor een geheel gratis kinderfilm. En het is Dummie de Mummie en de tombe van Achnetoet uit 2017 geworden.

Met onderstaande code kun je Dummie de Mummie 3 met hoofdrollen Julian Ras, Roeland Fernhout en Jennifer Hoffman gratis bekijken op Pathé Thuis. Tot en met 28 april zet de pay-per-view aanbieder iedere dag een film gratis online.

Code van de dag
De code van vandaag is DDM3KADO en je kunt deze invullen op pathe-thuis.nl/kado. Als je de film eenmaal hebt gestart, dan heb je 48 uur de tijd om de film af te kijken.

De andere eerder gratis aangeboden films zijn Rambo: Last Blood (2019), Huisvrouwen bestaan niet (2017), Disturbing the Peace (2020), Chef (2015), Night Hunter (2018) en Slumdog Millionaire (2008)


Dummie de Mummie 3
In de familiefilm Dummie de Mummie en de tombe van Achnetoet van regisseur Pim van Hoeve gaan Dummie en zijn beste vriend Goos op zoek naar de tombe van de vader van Dummie. Daarvoor moeten ze naar Egypte. De vraag is of het graf na vierduizend jaar nog wel te vinden is.

NieuwsFilm

meest populair