'Fast & Furious 9': Deze personages keren NIET terug

De franchise staat bekend om haar ensemble, maar niet iedereen keert terug.

De Fast & Furious-franchise keert in 2021 terug met Fast & Furious 9. De film zou eigenlijk deze zomer in première gaan, maar Universal Pictures besloot de release met een jaar uit te stellen wegens de coronacrisis.

Waar de franchise ooit draaide om Dominic Toretto (Vin Diesel) en een paar van zijn crewleden, is het nu echt een ensemble. Zo zien we in deze negende film onder meer Letty Ortiz, Roman Pearce, Tej Parker, Mia Toretto en Ramsey terugkeren om Dom te helpen in de strijd tegen Jakob (de broer van Dom) en de schurkachtige Cipher. Opvallend is ook dat de doodgewaande Han terugkeert in deze film, evenals Magdalene Shaw.

Wie keren niet terug?
Maar naast al die terugkerende personages, is er een hele rits F&F-personages die niet terug zullen keren. Vandaag zetten we voor je op een rij wie er allemaal niet te zien zijn in deze film, maar wel een grote rol hebben in de franchise.

Luke Hobbs: Was in de laatste vier films in de franchise te zien, maar Dwayne Johnsons personage keert niet terug voor deze film. In plaats daarvan speelt hij wel in Hobbs & Shaw 2, dat nu in de maak is.
Deckard Shaw: Hoewel zijn moeder Magdalene wel te zien is, zien we Deckard Shaw niet. Dat terwijl het personage van Jason Statham verantwoordelijk bleek te zijn voor de dood van Han.
Owen Shaw: de broer van Deckard, Owen, zien we ook niet terug in deze film. Hij wordt gespeeld door Luke Evans en maakte zijn debuut in Fast & Furious 6, maar zal niet nog eens te zien zijn.
Hattie Shaw: Er werd gespeculeerd dat Vanessa Kirby na haar debuut in Hobbs & Shaw in deze nieuwe film te zien zou zijn, maar dat blijkt ook niet te kloppen.
Mr. Nobody: Deze man die voor de Amerikaanse regering werkt en gespeeld wordt door Kurt Russell, keert niet terug. Hij was de man die Dom en zijn team rekruteerde in Furious 7 en hen in The Fate of the Furious vroeg om Cipher te stoppen. Maar ditmaal is er geen plaats voor Russell.
Little Nobody: Het personage van Scott Eastwood, die de rechterhand van Mr. Nobody bleek te zijn, is niet te zien in deze nieuwe film.
Monica Fuentes: Eva Mendes debuteerde al in 2 Fast 2 Furious in de franchise en was in Fast Five te zien. Maar ze keert niet terug voor film 9.
Twinkie: Het personage van rapper Bow Wow is niet te zien in deze film, al speelde hij een grote rol in Tokyo Drift, waarin Han te zien was. Wel keren andere crewleden van Han, Sean Boswell en Earl, terug.

NieuwsFilm

meest populair