Emotionele 'The Batman'-regisseur over dood crewlid door coronavirus

Emotionele 'The Batman'-regisseur over dood crewlid door coronavirus

Matt Reeves heeft het over de gestorven dialect-coach Andrew Jack.

De nieuwe The Batman-film heeft een harde klap gekregen. De dialect-coach, Andrew Jack, is namelijk gestorven aan gevolgen van het coronavirus. Regisseur Matt Reeves liet zich er recentelijk over uit.

Jack werkte mee aan gigantisch veel blockbusters, zoals o.a. Star Wars: The Force Awakens, Avengers: Endgame en Sherlock Holmes. Helaas is The Batman zijn laatste film, is waar Reeves op terugblikt.

Hartverscheurend
''Het is een hele moeilijke en hartverscheurende periode'' begint Reeves. ''Een van onze crewleden is besmet geraakt en gestorven aan het coronavirus''.

''Op zulke momenten sta je pas stil bij wat er echt belangrijk is. Dat doen we volgens mij nu wel allemaal meer, nu ons leven even 'on hold' staat. We beseffen ons dat sommige mensen ernstig ziek worden en zelfs sterven''.

Wat is belangrijk
Tenslotte liet de regisseur weten dat hij het zonde vindt dat ook de opnames van The Batman zijn stilgelegd: ''Natuurlijk ben ik wat gefrustreerd, zo te stoppen in het midden van de film. Maar tegelijkertijd is het wel de goede keuze, aangezien er niks belangrijker is dan de gezondheid van de cast en crew''.

NieuwsFilm

meest populair