'The Avengers'-regisseur Joss Whedon terug naar Marvel voor 'Fantastic Four'?

'The Avengers'-regisseur Joss Whedon terug naar Marvel voor 'Fantastic Four'?

Keert de verguisde regisseur terug naar Marvel voor de 'First Family'?

Wat de Russo-broers in 2018 en 2019 deden met hun twee Avengers-films deed regisseur Joss Whedon in 2012 met The Avengers. Deze Marvel-film was destijds een enorm succes en een hoogtepunt in het superheldengenre.

Na het toch mindere Avengers: Age of Ultron uit 2015 vertrok Whedon bij voor kleinere projecten. Hij zou ook afstand willen nemen van de grote Marvel-producties. Dat hij uiteindelijk zonder veel creatief succes de film Justice League voor Warner Bros. afrondde, zal hem ook geen goed hebben gedaan.

Nu is er het gerucht dat Whedon terugkeert naar Marvel. Via The John Campea Show wordt duidelijk dat Marvel en Whedon in gesprek zouden zijn voor Fantastic Four.

Marvels First Family
Whedon en Marvel zouden dus weer nader tot elkaar komen voor een film waar heel wat mensen naar uitkijken. Want wie wil nou niet Fantastic Four uit 2015 snel vergeten?

Acteur John Krasinski wordt al een tijdje met de rol van Reed Richards in verband gebracht. Wanneer Fantastic Four zou moeten verschijnen is nog niet duidelijk, maar de kans is groot dat dit in 2023 zal zijn.

NieuwsFilm

meest populair