Videoland voegde deze films nieuw toe afgelopen week

Videoland voegde deze films nieuw toe afgelopen week

Het was een mooie week op de Nederlandse streamingdienst!

Een nieuwe week vol nieuwe films. Op de meeste streamingdiensten verschijnen elke week weer heel wat nieuwe films om te kijken. Helaas ontbreekt Disney+ deze week in ons overzicht (daar verscheen niets nieuws), maar we hebben wel Videoland en Amazon Prime Video. In dit artikel de nieuwe films die verschenen op Videoland!

Pompeii (2014)
'Pompeii', dat is gebaseerd op de beroemdste vulkaanuitbarsting uit de geschiedenis, richt zich op Milo (Harington), de slaaf van een scheepsmagnaat die ervan droomt om zijn vrijheid te kopen en te trouwen met Flavia (Browning), de dochter van zijn meester. Wat Milo niet weet, is dat ze al is vergeven aan een corrupte Romeinse senator en dat hij zal worden verkocht aan een andere eigenaar in Napels. Net wanneer Milo zijn dieptepunt lijkt te hebben bereikt, barst de nabijgelegen vulkaan Vesuvius uit en moet hij zich haasten naar Pompeii om zijn geliefde en zijn beste vriend, een gladiator, te redden.


Molly's Game (2017)
Molly Bloom is opgegroeid in een kleine stad in Colorado. In haar jonge jaren wist ze maar niet uit de schaduw te treden van haar oudere broers en ze besloot een leven te leiden waarin ze alles kan worden wat ze wilt. En dit kreeg ze ook, meer zelfs dan ze had kunnen bedenken. Ze startte met het organiseren van een exclusief pokertoernooi met een hoge inzet. Haar klanten werden bekende sterren als Leonardo DiCaprio en Ben Affleck tot politici en financiële titanen die zo krachtig waren dat ze markten konden beïnvloeden en hiermee historie schreven. Alles ging goed tot dat ze een tegenstander tegenkwam die ze niet te slim af kon zijn, ondanks dat ze de Amerikaanse overheid aan haar zijde had.


Holland, Natuur in de Delta (2015)
De gehele Nederlandse deltanatuur wordt bekeken. De film is een ode aan het Nederlandse kustgebied, de rivieren en de bijbehorende rijke natuur. Onder meer de zeearend, de bever, de haas, het pimpernelblauwtje en de stekelbaars passeren de revue.


Patatje Oorlog (2011)
De negenjarige Kiek is energiek en stoer, maar raakt bezorgd wanneer haar vader als arts naar een oorlogsgebied vertrekt. Hij kan een ziekte krijgen, of een ongeluk en er zijn zelfs verdwaalde kogels! Om de kans te verkleinen dat er iets met hem gebeurt, wringt ze zich in vreemde bochten: ze heeft een dode hond en een dode muis nodig. Kiek kent namelijk niemand die een dode muis, een dode hond èn een dode vader heeft. Dat is een kleine kans.


Pieter Post: De Film (2014)
Ieders favoriete postbode Pieter krijgt te maken met de verleidingen van geld, status en een glanzend nieuw pak, als hij besluit mee te doen aan een nationale talentenjacht.


NieuwsFilm

meest populair