'X-Men: Dark Phoenix' nu op Disney+

'X-Men: Dark Phoenix' nu op Disney+

Nieuwste X-Men nu te bekijken op streamingdienst Disney+

Vanavond niets te doen? Dan kun je misschien afstemmen op de nieuwe Netflix-blockbuster Extraction producenten Anthony en Joe Russo (Avengers: Endgame) of je gaat de laatste X-Men film X-Men: Dark Phoenix kijken.

De superheldenfilm betekende door de overname van de filmstudio 20th Century Fox door The Walt Disney Company de laatste film in de X-Men reeks. Uiteraard krijgen we The New Mutants nog te zien, maar die heeft geen connecties met de X-Men zoals we die de afgelopen jaren zagen.

Nu op Disney+: X-Men: Dark Phoenix!
In deze zevende 'X-Men Sagafilm' van Simon Kinberg zien we hoe de jonge Jean Grey tijdens een levensgevaarlijke reddingsmissie in de ruimte letterlijk als een feniks uit de as herrijst. Dit maakt haar de Phoenix.

Het gevolg is dat ze over enorme krachten beschikt en een gevaar voor alles en iedereen vormt. De X-Men proberen te voorkomen dat ze haar verwoestende krachten ook echt benut.

Hieronder nog even de trailer voor de film waarin Game of Thrones-actrice Sophie Turner uiteraard te zien is als Jean Grey / The Phoenix. Vanaf nu dus op Disney+. Kies je toch liever voor Extraction? Hier vind je de eerste recensies.



NieuwsFilm

meest populair