2022 wordt een uniek jaar voor Marvel Studios

2022 wordt een uniek jaar voor Marvel Studios

Er komen dan voor het eerst maar liefst vijf (!) films uit.

Het jaar 2022 wordt speciaal voor fans van Marvel Studios. Dat jaar krijgen we namelijk vijf (!) films die zich afspelen in het MCU te zien. Dat blijkt nu Marvel de releasedata van nog eens twee films opgeschoven heeft.

Goed, hoe ziet 2022 er dan precies uit? Nou, als volgt:
11 februari: Thor: Love and Thunder
25 maart: Doctor Strange in the Multiverse of Madness
6 mei: Black Panther II
8 juli: Captain Marvel 2
7 oktober: Onbekende film
Naar het schijnt is die laatste film het project rond Blade, waarin Mahershala Ali de hoofdrol zou spelen en die tijdens de San Diego Comic-Con van 2019 aangekondigd werd.

Marvel-moeheid
Met zoveel Marvel-films in één jaar, wordt het nog interessant om te zien of fans het een keer moe worden of niet. In het verleden nam men al de beslissing om dat jaar vier films uit te brengen en daar maakte Marvel-baas Kevin Feige zich toen in elk geval geen zorgen over.

"Al jaren, nog voordat Marvel Studios ontstond, vroegen mensen me al of het publiek ooit superheldenmoe zou worden, of het gewoon een fase of een hype was," begon hij. "Maar ik zeg dan: als ze allemaal anders zijn, als ze allemaal bijzonder blijven, zal niemand er ooit moe van worden voordat wij bij Marvel Studios dat doen, want wij leven en ademen dit 24 uur per dag."

NieuwsFilm

meest populair