Filmgevecht: Dwayne Johnson vs. Vin Diesel

Filmgevecht: Dwayne Johnson vs. Vin Diesel

We gaan kijken wie er wint! Stem mee!

De afgelopen jaren zijn er meerdere acteurs die eenabonnement hebben op rollen in grote blockbusters. Zowel Dwayne Johnson als Vin Diesel zien we doorgaans het meest in die grootste films. Vandaag het eerste filmgevecht op FilmTotaal en die gaat dus tussen deze twee spierbundels!

In welke films maakten de acteurs hun debuut? Diesel zagen we voor het eerst in de oorlogsfilm Saving Private Ryan uit 1997 als Private Adrian Caparzo en The Rock maakte zijn grote debuut in The Mummy Returns uit 2001. Daarna ging het snel met beide heren.

Grootste successen
De twee best ontvangen films van Johnson zijn de animatiefilm Moana en de dramakomedie Fighting with My Family, waar Diesel het moet hebben van de animatiefilm The Iron Giant en het eerder genoemde Saving Private Ryan.

Financieel gezien boekten ze gezamenlijk het sterkst in Furious 7 uit 2015. De films van The Rock brachten in totaal zo'n $4,9 miljard op en Diesel komt tot op heden tot $5,2 miljard.

Toekomst
Komende jaren duiken de acteurs nog op in Fast & Furious-films. The Rock heeft daarnaast minimaal de volgende films gepland staan: Jungle Cruise, Red Notice en Black Adam. Diesel zien / horen we in Avatar 2, Furya en Guardians of the Galaxy Vol. 3.

Filmgevecht: Dwayne Johnson vs. Vin Diesel!

En dan jouw keuze. Welke van beide acteurs kies jij? Is jouw favoriet de goedlachse The Rock of toch Fast & Furious-hotshot Vin Diesel? Laat je keuze hieronder achter!

De poll is geëindigd, je kan niet meer stemmen.

NieuwsFilm

meest populair