Welke 3 Marvel-schurken snel naar het MCU moeten komen

Welke 3 Marvel-schurken snel naar het MCU moeten komen

Deze bekende personages wil ongetwijfeld elke Marvel-fan op het witte doek zien.

Eerder deze week lichtten we een drietal bekende superhelden van Marvel uit die veel fans snel hopen te zien in het Marvel Cinematic Universe. En aangezien een superheld niets is zonder tegenstander, hebben we vandaag drie slechteriken geselecteerd die ook absoluut een plaatsje verdienen in Marvels filmuniversum.

Bekijk de afbeelding #1 Doctor Doom
Doctor Doom is een van Marvels meest iconische superschurken en niet alleen een bekende aartsvijand van de Fantastic Four, maar ook van de Avengers. Deze gemaskerde slechterik is niet alleen ontzettend krachtig, maar ook enorm slim. Doom heeft dan ook de potentie om de nieuwe Thanos van het MCU te worden.

In juli 2017 kondigde Noah Hawley (de bedenker van de series Fargo en Legion) aan te werken aan een solofilm rondom Doom, maar door de overname van Fox door Disney is het nog maar de vraag wat daar mee gaat gebeuren. Hawley is in ieder geval al op bezoek geweest bij MCU-frontman Kevin Feige, dus wie weet...


Bekijk de afbeelding #2 Kang the Conqueror
Ook Kang was oorspronkelijk een tegenstander van de Fantastic Four (hij dook voor het eerst op in 1963), maar maakte het later iedere held moeilijk. De echte naam van Kang is Nathaniel Richards. Hij is een tijdreizende superschurk die zelf geen krachten heeft, maar gebruikmaakt van wapens, zoals energieschoten en -velden, die hij heeft meegesmokkeld uit de toekomst. Door die futuristische tech is hij haast onverslaanbaar.

Er gingen geruchten rond dat Kang zou opduiken in Avengers: Endgame (2019), maar die bleken niet waar te zijn. Ook de serie Loki lijkt een mogelijke kandidaat voor zijn introductie.


Bekijk de afbeelding #3 Green Goblin
Wie aan Spider-Man denkt, denkt ongetwijfeld ook aan veruit zijn bekendste tegenpool Norman Osborn, ofwel Green Goblin. In de eerdere filmreeksen van Sony speelde de vliegende en bommengooide vijand van spinnemans dan ook een prominente rol. In sommige comics is Osborn tevens de leider van de Sinister Six, een schurkenformatie die fans dolgraag willen zien in het MCU.

Sommige fans hadden eigenlijk gehoopt dat Osborn in Far From Home (2019) onthuld zou worden als koper van de Avengers Tower, maar de nieuwe eigenaar van dat gebouw lijkt Marvel voorlopig geheim te houden. Maar dat hij vroeg of laat op zal duiken in het MCU, lijkt haast een garantie. Wij hopen op Spider-Man 3 (2021)!

NieuwsFilm

meest populair