Netflix

De Top 10 best bekeken films op Netflix van dit moment

Dit zijn vandaag de meest populaire films in Nederland.

door Jeffrey Kouters om 22:30 in Netflix
Netflix geeft sinds kort iedere dag de best bekeken films en series per land weer in een handig Top 10-overzicht. Dit zijn de tien films die het vandaag erg goed doen op de streamingdienst.

#1 The Wrong Missy (2020)
Regie: Tyler Spindel | Cast: David Spade, Lauren Lapkus, Nick Swardson, e.a.
Tim heeft een krankzinnige blind date met Missy, die compleet van het padje af lijkt te zijn. Door die verschrikkelijke ervaring wil Tim voorlopig even niet meer daten, maar dat verandert wanneer hij Melissa ontmoet. Hij is direct smoorverliefd op haar en besluit haar mee te vragen naar een retraite van zijn bedrijf op Hawaii. Tim blijkt echter een fout te hebben gemaakt en Missy per ongeluk te hebben uitgenodigd.

#2 Trouble (2019)
Regie: Kevin Johnson | Cast: Big Sean, Pamela Adlon, Lucy Hale, e.a.
Trouble is een verwende hond, geboren met een gouden bot in zijn mond. Maar wanneer zijn baasje, een rijke barones, plotseling overlijdt, wordt hij door haar nare, hebberige kinderen bij het vuilnis gezet. Op straat vindt Trouble avontuur en vrienden. Al snel leren de nabestaanden echter dat zij alleen aanspraak kunnen maken op de erfenis als zij Trouble hebben, waardoor ze een klopjacht op de viervoeter openen.

#3 12 Strong (2018)
Regie: Nicolai Fuglsig | Cast: Chris Hemsworth, Michael Shannon, Michael Peña, e.a.
De ambitieuze kapitein Mitch Nelson leidt een speciale eenheid met een bijzondere missie in Afghanistan. Daar probeert zijn twaalfkoppige team samen met een lokale bondgenoot de Taliban uit te schakelen, direct na de aanslagen van 11 september. De situatie zorgt al snel voor spanningen op meerdere fronten.#4 A-X-L (2018)
#5 Sisters (2015)
#6 Pain & Gain (2013)
#7 Whitestar (2019)
#8 Tag (2018)
#9 Extraction (2020)
#10 The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society (2018)


5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

kidcassidy

Avatar

Ben benieuwd hoeveel mensen the Wrong Missy hebben afgekeken. Ik hield het 5 minuten uit en toen voelde ik mij te ongemakkelijk. Het acteerwerk is zo slecht....

Monojaxx

Avatar

@kidcassidy
Is het niet zo dat alleen de cijfers meegenomen worden wanneer de film helemaal gekeken is?

Deel je mening trouwens, erg slecht acteerwerk en wat een vreselijke actrice die Missy speelt. Waar hebben ze dat in godsnaam vandaan gehaald?

Frietgezicht

Avatar

^ David Spade.. de regisseur.. de synopsis..
Waarom zou je eraan beginnen? Heb geen 5 minuten nodig.

horizon

Avatar

The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society was een fijne charmante film. James goede vertolking en bijrollen zijn ook leuk.

Master Of Films

Avatar

Nou als grote Britt fan kwam ik met Whitestar van een koude kermis thuis. Smiley face Het is voornamelijk Richelle Plantinga die de hoofdrol speelt. Waar hebben ze die vandaan gehaald. Kemma casting?

Daarbij speelt Kees Boot niet eens de aardige Ziggo man, maar iemand die van COVID lockdown een staat van beleg toestand kan maken. Smiley face Jeemeenee, Albert Heijn maakt nog betere paardenvlees reclame dan dit.

The Wrong Missy maar eens proberen. Ik lees hier goeie optimistische berichten. Smiley face

NieuwsFilm