De Top 10 best bekeken films op Netflix van dit moment

Dit zijn vandaag de meest populaire films in Nederland.

Netflix geeft sinds kort iedere dag de best bekeken films en series per land weer in een handig Top 10-overzicht. Dit zijn de tien films die het vandaag erg goed doen op de streamingdienst.

#1 The Wrong Missy (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Tyler Spindel | Cast: David Spade, Lauren Lapkus, Nick Swardson, e.a.
Tim heeft een krankzinnige blind date met Missy, die compleet van het padje af lijkt te zijn. Door die verschrikkelijke ervaring wil Tim voorlopig even niet meer daten, maar dat verandert wanneer hij Melissa ontmoet. Hij is direct smoorverliefd op haar en besluit haar mee te vragen naar een retraite van zijn bedrijf op Hawaii. Tim blijkt echter een fout te hebben gemaakt en Missy per ongeluk te hebben uitgenodigd.

#2 Trouble (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Kevin Johnson | Cast: Big Sean, Pamela Adlon, Lucy Hale, e.a.
Trouble is een verwende hond, geboren met een gouden bot in zijn mond. Maar wanneer zijn baasje, een rijke barones, plotseling overlijdt, wordt hij door haar nare, hebberige kinderen bij het vuilnis gezet. Op straat vindt Trouble avontuur en vrienden. Al snel leren de nabestaanden echter dat zij alleen aanspraak kunnen maken op de erfenis als zij Trouble hebben, waardoor ze een klopjacht op de viervoeter openen.

#3 12 Strong (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Nicolai Fuglsig | Cast: Chris Hemsworth, Michael Shannon, Michael Peña, e.a.
De ambitieuze kapitein Mitch Nelson leidt een speciale eenheid met een bijzondere missie in Afghanistan. Daar probeert zijn twaalfkoppige team samen met een lokale bondgenoot de Taliban uit te schakelen, direct na de aanslagen van 11 september. De situatie zorgt al snel voor spanningen op meerdere fronten.



#4 A-X-L (2018)
#5 Sisters (2015)
#6 Pain & Gain (2013)
#7 Whitestar (2019)
#8 Tag (2018)
#9 Extraction (2020)
#10 The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society (2018)


NieuwsFilm

meest populair