Algemeen

Opnieuw uitbreiding voor Sony's Marvel Universe: Solofilm rond vrouwelijke superheld 'Jackpot'

Marc Guggenheim aangetrokken als schrijver

door Niels van Arkel om 10:01 in Algemeen
Het Sony Pictures Universe of Marvel Characters gaat de komende periode flink uitbreiden. Na het vele nieuws van de laatste tijd komt er nu opnieuw een project bij: Een solofilm rond de vrouwelijke superheldin Jackpot.

De studio heeft Marc Guggenheim aangetrokken om het script te schrijven. Guggenheim was ook betrokken bij het schrijven van een aantal stripboeken rond het karakter Jackpot.

Ook in het schrijven voor (goede) superheldenprojecten is het geen vreemde. Hij schreef ruim 200 afleveringen voor de Arrowverse en schreef het script van Green Lantern.

Nieuwe films
In 2020 en 2021 komen Venom: Let There Be Carnage en Morbius in de bioscopen. Verder lijken er een solo-film voor Kraven the Hunter, een spin-off rond Silk en een Black Cat film in de maak.

Deze week werd ook bekend dat Sony met gerenomeerd tv-regisseur S.J. Clarkson (The Defenders, Jessica Jones) bezig is met een film rond één van de karakters uit de Madam Web-stripboeken.7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

rainking

Avatar

Ik weet wie het is, maar ik heb er welgeteld 1 boek van, dus ik verwacht geen grote fanbase die hier om zit te springen.

Master Of Films

Avatar

Het Sony Pictures Universe of Marvel Characters wordt wanhopig als ze zulke karakters erbij halen.

RoberPaulsen

Avatar

Ik verwacht dat veel grote films van Sony in de komende jaren gaan floppen. Deze, Morbius ( met Leto brrr) en als ie ooit nog afkomt Uncharted.

Pronk47

Avatar

Jackpot? wie bedenk zon naam.

Monojaxx

Avatar

Is dat de vrouwelijke versie van the Spot?

Filmfreak1973

Avatar

Wat ken je die niet? ????????????

NieuwsFilm