Netflix

De Top 10 best bekeken films op Netflix van dit moment

Dit zijn vandaag de meest populaire films in Nederland.

door Jeffrey Kouters om 22:30 in Netflix
Netflix geeft sinds kort iedere dag de best bekeken films en series per land weer in een handig Top 10-overzicht. Dit zijn de tien films die het vandaag erg goed doen op de streamingdienst.

#1 Killerman (2019)
Regie: Malik Bader | Cast: Liam Hemsworth, Emory Cohen, Diana Guerrero, e.a.
Moe Diamond groeide op in het diamantdistrict in New York en gebruikt zijn connecties binnen de sieradenhandel voor het witwassen van geld. Sinds hij betrokken raakte bij een auto-ongeluk, lijdt hij aan geheugenverlies. Hij heeft daardoor geen idee hoe hij aan de miljoenen cash en drugs komt die hij bij zich had. Diamond gaat op zoek naar antwoorden, maar wordt achternagezet door een stel corrupte agenten.

#2 Crazy Rich Asians (2018)
Regie: Jon Chu | Cast: Constance Wu, Henry Golding, Awkwafina, e.a.
De sympathieke lerares Rachel had het vroeger niet breed. Nu woont ze samen met haar knappe vriend Nick in New York. Als Rachel met hem naar zijn geboorteland Singapore afreist voor de bruiloft van een vriend, leert ze dat Nick een afstammeling is van één van de rijkste families van het land en daardoor ook behoort tot de meest gewilde vrijgezellen. In Singapore krijgt Rachel te maken met Nicks vooroordelende moeder.

#3 The Wrong Missy (2020)
Regie: Tyler Spindel | Cast: David Spade, Lauren Lapkus, Nick Swardson, e.a.
Tim heeft een krankzinnige blind date met Missy, die compleet van het padje af lijkt te zijn. Door die verschrikkelijke ervaring wil Tim voorlopig even niet meer daten, maar dat verandert wanneer hij Melissa ontmoet. Hij is direct smoorverliefd op haar en besluit haar mee te vragen naar een retraite van zijn bedrijf op Hawaii. Tim blijkt echter een fout te hebben gemaakt en Missy per ongeluk te hebben uitgenodigd.#4 Trouble (2019)
#5 12 Strong (2020)
#6 Pain & Gain (2013)
#7 The Lovebirds (2020)
#8 Extraction (2020)
#9 King Kong (2005)
#10 A-X-L (2018)


4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Robbepost

Avatar

^de film? Staat er niet bij toch.

Fluffer

Avatar

King kong is de enige echt goeie film die er op staat.

KeesjeNL

Avatar

Pain & Gain vond ik zelf best een genietbare film.

NieuwsFilm

meest populair