Keert Ben Affleck nog eens terug als Batman?

Keert Ben Affleck nog eens terug als Batman?

De kans lijkt heel klein dat dit zal gebeuren.

Nu Henry Cavill terugkeert naar het DCEU, vragen fans zich af of Ben Affleck ook terug kan keren. Maar die kans lijkt behoorlijk klein.

Affleck begon in 2016 als Batman en debuteerde in Batman v Superman: Dawn of Justice. Hij maakte ook plannen met Warner Bros. om een solofilm te schrijven, regisseren en er de hoofdrol in te spelen. Maar Afflecks start was niet heel sterk: de film BvS werd niet goed ontvangen en dat gold ook voor opvolger Justice League.

Vertrek uit het DCEU
Affleck deed lang zijn best om de solofilm voor Batman gemaakt te krijgen. Maar de acteur liet op een gegeven moment weten dat het maar niet wilde lukken om een goede invalshoek te vinden. Hij vertrok bij het project en werd als regisseur vervangen door Matt Reeves en als acteur door Robert Pattinson.

Het lijkt er dan ook niet op dat Affleck nog terug gaat keren. Natuurlijk kan dat wel, aangezien Pattinsons film om een jonge Batman draait. Maar we weten dat Affleck vertrok uit het DCEU omdat het hem gewoon niet beviel. Hij vond dat de opnames en verplichtingen rond marketing teveel van zijn persoonlijk leven vraagden. En de opnames van Justice League waren niet bevallen.

We gaan er dan ook van uit dat Affleck waarschijnlijk niet terugkeert. De kans bestaat natuurlijk wel, als de Snyder Cut van Justice League bevalt en zorgt voor een revival.

NieuwsFilm

meest populair