Algemeen

Leonardo DiCaprio naast Jennifer Lawrence en Cate Blanchett in 'Don't Look Up'?

De titel heeft in ieder geval zijn interesse.

door Arjen Rooseboom om 12:45 in Algemeen
In tegenstelling tot recente berichten is het al een tijdje bekend dat Leonardo DiCaprio de hoofdrol zal spelen in de nieuwe van Martin Scorsese. Maar omdat deze nog geen startdatum heeft, lijkt het erop dat hij eerst nog aan een ander project kan deelnemen.

Volgens VARIETY is zijn oog gevallen op de Netflix-comedy Don't Look Up die geschreven, geproduceerd en geregisseerd wordt door Adam McKay over 2 astronomen die een mediatour ondernemen om de mensheid te waarschuwen voor een naderende asteroïde die de aarde zal vernietigen.

Geen onbekend terrein
McKay heeft de afgelopen jaren een succesvol CV opgebouwd in het satire-genre, met het hilarische Anchorman: The Legend Of Ron Burgundy (2004), één Oscarnominatie en één overwinning voor The Big Short (2016) en drie Oscarnominaties voor Vice (2015), waaronder 'Beste Film'.

Als DiCaprio uiteindelijk besluit om mee te doen, komt hij niet met de minste namen te spelen, want eerder al hebben Oscarwinnaressen Jennifer Lawrence en Cate Blanchett hun handtekeningen gezet.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair