Algemeen

Marvel-film 'Shang-Chi' speelt zich mogelijk af tijdens 'The Snap'

Zou Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings een prequel worden?

door Bram de Groot om 14:10 in Algemeen
In november verschijnt de Infinity War-prequelfilm Black Widow en in februari de herkomstfilm Eternals. Daarna in mei is het tijd voor een volgende solofilm: Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings. Nu is er het gerucht dat ook deze film zich niet afspeelt ná The Infinity Saga, maar tijdens.

Volgens een mogelijk plotlek op 4chan speelt de film van regisseur Destin Daniel Cretton (Just Mercy, Short Term 12) zich af tijdens "The Snap" die we aan het einde van Avengers: Infinity War start nadat Thanos in zijn vingers knipt. Pas na "The Blip" van de Hulk keren de mensen die door "The Snap" verdwenen weer terug.

Opnieuw een soort prequelfilm
Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings wordt op 4chan omschreven als een "spionagefilm / "tournament arc" tijdens The Snap" en waarin Shang-Chi van Simu Liu werkt voor de Mandarin, gespeeld door Tony Chiu-Wai Leung. Awkwafina zou Fah Lo Suee spelen, de zus van Shang-Chi.

Mocht het gerucht kloppen dan krijgen we het einde van The Infinity Saga te zien door de ogen van andere personages. De zoektocht naar de tien ringen door de Mandarin zal centraal staan.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Rutherford

Avatar

Wat mij betreft de minst interessante upcoming MCU film.

Alpha80

Avatar

Ik ben benieuwd naar de verwerking van het verhaal naar het witte doek. Mijn interesse is gewekt voor deze film.

Sparrow09

Avatar

Rutherford heb je er al iets van gezien dan? Anders kan je daar namelijk niks over zeggen

Decepticon

Avatar

Hier is een hele gave martial arts film van te maken.
Wat mij minder blij maakt is dat de film tijdens de snap afspeelt. Het zal altijd onderdeel zijn van het grote geheel, maar soms moeten ze dat eens loslaten.

ridjieddo

Avatar

Awkwafina -1
Hopelijk maken ze een link met Iron Fist aangezien het blijkbaar deels over een martial arts toernooi gaat. In de Iron Fist comics heb je namelijk de Tournament of the Heavenly Cities. Zo. vet.
@Sparrow09: Rutherford kan zeggen wat hij wil, het is zijn opvatting en mening. Hij zegt nog expliciet "wat mij betreft".

Goku32

Avatar

Ik ken deze hele dude niet,

NieuwsFilm

meest populair