Marvel-film 'Shang-Chi' speelt zich mogelijk af tijdens 'The Snap'

Marvel-film 'Shang-Chi' speelt zich mogelijk af tijdens 'The Snap'

Zou Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings een prequel worden?

In november verschijnt de Infinity War-prequelfilm Black Widow en in februari de herkomstfilm Eternals. Daarna in mei is het tijd voor een volgende solofilm: Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings. Nu is er het gerucht dat ook deze film zich niet afspeelt ná The Infinity Saga, maar tijdens.

Volgens een mogelijk plotlek op 4chan speelt de film van regisseur Destin Daniel Cretton (Just Mercy, Short Term 12) zich af tijdens "The Snap" die we aan het einde van Avengers: Infinity War start nadat Thanos in zijn vingers knipt. Pas na "The Blip" van de Hulk keren de mensen die door "The Snap" verdwenen weer terug.

Opnieuw een soort prequelfilm
Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings wordt op 4chan omschreven als een "spionagefilm / "tournament arc" tijdens The Snap" en waarin Shang-Chi van Simu Liu werkt voor de Mandarin, gespeeld door Tony Chiu-Wai Leung. Awkwafina zou Fah Lo Suee spelen, de zus van Shang-Chi.

Mocht het gerucht kloppen dan krijgen we het einde van The Infinity Saga te zien door de ogen van andere personages. De zoektocht naar de tien ringen door de Mandarin zal centraal staan.

NieuwsFilm

meest populair