Algemeen

Paul Dano over 'The Batman'

De bekende acteur speelt 'The Riddler'

door Wouter Drummen om 12:11 in Algemeen
Een van de grootste filmproducties die op dit moment nog stil ligt vanwege de coronacrisis is zonder twijfel The Batman. Hoofdrolspeler Robert Pattinson liet zich er gisteren nog over uit en ook Zoe Kravitz, de nieuwe Catwoman, had het er recentelijk nog over. Nu laat ook Paul Dano van zich horen.

Dano, bekend van o.a. Prisoners en There Will Be Blood, zal een van de villains spelen. Hij speelt namelijk The Riddler. In een interview liet de acteur weten wat we kunnen verwachten: ''Matt Reeves is de 'real deal'. Ik was echt gigantisch onder de indruk van zijn script, dat echt heel erg sterk en verrassend goed is''.

Geheim
Helaas kan Dano er niet veel over vertellen, aangezien het hele project goed geheim wordt gehouden: ''Ik ben er zelfs wettelijk aan gehouden, ik mag er niks over verklappen. Het enige wat ik kan zeggen is dat mijn personage echt interessant en leuk is om te spelen. Het is een film die je echt perse op het grootste scherm moet kijken. Het wordt echt heel gaaf!''.

Colin Farrell, die een andere Batman-slechterik zal spelen, namelijk The Penguin, liet zich nog niet zo heel lang geleden op een soortgelijke manier uit over de film. Wanneer de opnames hervat zullen worden is echter nog niet duidelijk.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Astraeus

Avatar

"Verrassend goed". Klinkt alsof hij er veel vertrouwen in had.

ridjieddo

Avatar

@Astraeus, een van de vele nuances die wegvalt bij de vertalingen van Filmtotaal:

ScreenRant "I think Matt Reeves is the real deal. I was really surprised by his script, which I think is, is potentially really powerful."

En is ScreenRant nu de hoofdbron geworden voor Filmtotaal's artikelen?

NieuwsFilm

meest populair