Amazon Prime Video voegde heel wat gave titels toe

Amazon Prime Video voegde heel wat gave titels toe

Joker, I, Frankenstein en meer!

Er verschenen heel wat mooie nieuwe titels op Amazon Prime Video. Met als absolute topper zonder twijfel de film Joker. Hieronder het complete overzicht!

Joker (2019)
De jaren 80. Een clown, Arthur Fleck genaamd, voelt zich uitgekotst en verstoten door de maatschappij. Geleidelijk aan wordt hij krankzinnig, en ontpopt hij zich van vriendelijke, vrolijke clown tot schurk, beter bekend als 'de Joker'. Iemand die kickt op haat en het creëren van chaos.


I, Frankenstein (2014)
Tegen de achtergrond van een dystopisch heden woedt een bittere strijd tussen waakzame waterspuwers en woeste demonen. Victor Frankensteins creatie Adam (Eckhart) raakt betrokken in deze strijd wanneer beide partijen het geheim van zijn onsterfelijkheid willen achterhalen.


Julius Caesar (2002)
Lucius Sulla trekt met zijn legioen de stad Rome binnen en ontbindt de senaat. Wanneer de vader van Cornelia, de vrouw van Julius Caesar, kritiek uit op Sulla's werkwijze, wordt hij op de zwarte lijst geplaatst. Caesar helpt zijn schoonvader de stad te ontvluchten, maar hij wordt zelf opgepakt en opgesloten.


The Vast of Night (2019)
New Mexico (VS), de jaren 50. Everett is radiopresentator in de late uurtjes, Fay telefoniste. Gedurende een nacht stuiten ze op een mysterie omtrent een frequentie. Deze kan weleens te maken hebben met de vreemde gebeurtenissen die zich in hun dorpje afspelen en zou tevens de toekomst van de planeet kunnen bepalen.


The Kitchen (2019)
New York City, 1978. De twintig blokken met pandjeswinkels, sexshops en louche barretjes tussen 8th Avenue en de Hudson rivier zijn eigendom van de Ierse maffia en staan beter bekend als Hell's Kitchen. Niet de makkelijkste buurt om in te wonen, ook niet de veiligste. Voor Kathy (Melissa McCarthy), Ruby (Tiffany Haddish) en Claire (Elisabeth Moss), de echtgenotes van drie maffialeden in Hell's Kitchen, staan er grote veranderingen op stapel. Als hun mannen door toedoen van de FBI in de gevangenis belanden, besluiten de dames het heft in eigen hand te nemen door de zaken zelf te gaan runnen en de concurrentie uit de weg te ruimen.


Duplicate (1998)
Jack Connor is een detective die het protocol verbreekt om het leven van een onschuldig meisje te redden. Zij raakte verzeild in een bizar experiment met menselijke klonen.

Bibi & Tina: Jongens Tegen de Meiden (2016)
De paardenmeiden Bibi en Tina zijn terug met een superspannend nieuw avontuur. Het begint allemaal als Tina bij haar lievelingspaarden Amadeus en Sabrina op haar beste vriendin Bibi staat te wachten. De meiden gaan op zomerkamp, samen met een aantal studenten uit het buitenland. Het begint allemaal heel leuk, maar al snel ontstaan er irritaties tussen de jongens en de meiden. Na een tijdje splitst de groep zich op in twee teams, die het tegen elkaar opnemen in allerlei activiteiten. Het jongensteam haalt daarbij echt alles uit de kast om van de meiden te winnen. Bibi op haar beurt probeert haar toverkrachten te gebruiken, maar ze merkt tot haar schrik dat die niet werken. Samen met Tina probeert ze erachter te komen wat er aan de hand is. En dan breekt er plotseling een bosbrand uit! Nu zal Bibi toch echt haar magische krachten nodig hebben om een ramp te voorkomen...


The Wolfs Call (2019)
Vanuit de Russische zeeën is een kernraket afgevuurd op weg naar Frankrijk. Aan boord van de onderzeeër Le Terrifiant moet de commandant Grandchamp een belangrijke en onomkeerbare beslissing nemen. De onderzeeër sluit alle communicatie af en heeft minder dan een uur om in de vuurpositie te komen. De medewerker Chanteraide ontdekt evenwel een anomalie: de raket is ontworpen om hen te dwingen terug te vechten.


Ponmagal Vandhal (2020)
Een rechtbankdrama dat zich afspeelt in Ooty. Een vastbesloten dvocaat opent de zaak rond seriemoordenaar Jothi opnieuw.


Golkeri (2020)
Sahil en Harshita besluiten ineens een punt achter hun perfecte relatie te zetten. Maar hoewel ze graag verder willen met hun levens, zijn die wel heel erg aan elkaar verbonden.

Finding Joy (2011)
Lukas is een gefrustreerd schrijver die zich verstikt voelt door zijn vrouw die alleen maar hoge verwachtingen van ehm koestert. Als hij een jonge Koreaanse studente ontmoet verandert dat de zaak.


Lurking Woods (2015)
Een spannende thriller die draait om zes studenten die een boshuisje huren maar daar al snel in de problemen komen. Een gemaskerd moordenaar heeft het namelijk op hen voorzien.


LEGO Marvel Super Heroes - Guardians of the Galaxy: The Thanos Threat (2017)
De Guardians of the Galaxy gaan op een LEGO-avontuur.


LEGO Marvel Super Heroes: Black Panther - Trouble in Wakanda (2018)
Ulysses Klaue en Eric Killmonger zijn terug om de vibranium-mijnen van Wakanda te plunderen. Kan Black Panther hen daarvan weerhouden?


LEGO Jurassic World: The Secret Exihibit (2018)
De helden van Jurassic World moeten weer een problem oplossen.


NieuwsFilm

meest populair