Keert dit 'Black Widow'-personage terug in 'Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings'?

Keert dit 'Black Widow'-personage terug in 'Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings'?

Mogelijke kruisbestuiving nieuwe Marvel-films bekend.

De films van Marvel Studios zijn vaak aan elkaar verbonden. Soms overduidelijk, soms een stuk minder. Ook in Phase 4 worden de films en vanaf heden series aan elkaar gekoppeld. Nu is er een mogelijk link tussen Black Widow en Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings ontdekt.

Actrice en stuntvrouw Jade Xu speelt één van de Black Widows die we eind dit jaar gaan zien in de solofilm met Scarlett Johansson. Ze blijkt echter ook betrokken bij Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings die volgend jaar mei verschijnt. De vraag: is dit voor stuntwerk of duikt haar Black Widow ook op in die Marvel-film?

Gevecht met Shang-Chi
Het gerucht is nu dat Xu's Widow het opneemt tegen de titelheld van acteur Simu Liu. Shang-Chi zou voor de schurk The Mandarin (Tony Chiu-Wai Leung) vechten tijdens ondergrondse toernooien, om zo de tien ringen te bemachtigen.

Uiteraard is dit weer een hoop gespeculeer, maar wie weet is dit een nieuwe MCU-connectie. Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings zou zich namelijk net na Infinity War afspelen waar Black Widow zich voor die film afspeelt.




NieuwsFilm

meest populair