Edgar Wright (Baby Driver, Hot Fuzz) maakt super originele kidnap-thriller 'The Chain'

Edgar Wright (Baby Driver, Hot Fuzz) maakt super originele kidnap-thriller 'The Chain'

Na Last Night in Soho, dat begin 2021 verschijnt, richt Wright zich opnieuw op een thriller.

Regisseur Edgar Wright (Baby Driver), die bekend werd door zeer succesvolle komische films als Shaun of the Dead, Hot Fuzz en The World's End, heeft getekend voor de regie van de originele kidnap-thriller The Chain. De film is een productie van Universal Pictures.

The Chain is een verfilming van Adrian McKinty's gelijknamige bestseller. Eerder was het de bedoeling dat Paramount de film zou produceren en distribueren, maar zij zagen van het project af. Universal heeft naast Wright ook scenarist Jane Goldman (X-Men: First Class) weten te strikken.

Een origineel verhaal
Het verhaal van The Chain gaat over Rachel, een vrouw wier 11-jarige dochter wordt ontvoerd. De enige manier waarop Rachel haar dochter terug kan krijgen, is door het kind van iemand anders te ontvoeren, die op zijn beurt alleen wordt vrijgelaten als diens ouders een ander kind ontvoeren. Dat verklaart de titel dus!

The Chain wordt geproduceerd door Wright, Nira Park, Tim Bevan en Eric Fellner. Wright is momenteel nog bezig met de post-productie van zijn psychologische thriller Last Night in Soho, die begin volgend jaar moet verschijnen.

NieuwsFilm

meest populair