Amazon Prime Video voegde heel wat topfilms toe

Amazon Prime Video voegde heel wat topfilms toe

Ditmaal een wat beter weekje!

Amazon Prime Video voegde deze week vooral nieuwe films toe. Gelukkig maar, want het aanbod is de afgelopen weken redelijk mager geweest. Vandaag echter weer een okay lijstje.

2 Fast 2 Furious (2003)
Rechercheur Brian O'Connor verhuist van Los Angeles naar Miami op zoek naar rehabilitatie en gaat undercover bij een groep criminele autoliefhebbers. Hij krijgt hulp uit onverwachte hoek als hij Carter Verone, de leider van vele drugstransporten, probeert te arresteren.


Despicable Me (2010)
Groo (Steve Carell), is een duivels meesterbrein, die van plan is de maan te stelen. Wanneer de drie weeskinderen Margo, Edith en Agnes hier achter komen, zullen ze alles in het werk stellen om hier een stokje voor te steken.


Despicable Me 2 (20103
In Despicable Me 2 zien we de terugkeer van Gru (Steve Carell), de meisjes uit de eerste film, de minions en een hele reeks nieuwe, en grappige personages. Ditmaal moet Gru de wereld redden, in plaats van deze vernietigen.


Fast & Furious (2009)
In Los Angeles is Antonio Braga bezig met een grote drugsmisdaad. Undercover politie-agent Brian O'Connor (Paul Walker) werkt aan de zaak om de drugsmisdaad te stoppen. Braga heeft Dominic Toretto (Vin Diesel) onlangs opgelicht tijdens een handel en hij zint op wraak. Dat is de reden dat de twee elkaar opnieuw ontmoeten. Ze zullen elkaar moeten vertrouwen om hun gezamenlijke vijand te stoppen en uit te schakelen. Tijdens wilde auto-achtervolgingen zullen Dominic en Brian alles uit hun race-auto moeten halen om Braga te stoppen.


Fast Five (2011)
Het vijfde deel uit de serie speelt zich af vóór de gebeurtenissen in Tokyo Drift, en is de derde film waarin Vin Diesel een hoofdrol speelt. Brian O'Connor (Paul Walker) werkte samen met Mia Toretto (Jordana Brewster) om haar broer, Dominic Toretto (Vin Diesel), uit de gevangenis te bevrijden. Achterna gezeten door de autoriteiten, komen ze terecht in Rio de Janeiro. Daar moeten ze nog één laatste opdracht doen om hun vrijheid te herwinnen. Ze verzamelen een team van racers om een corrupte zakenman tegemoet te zien. Hij is echter niet de enige die hen achterna zit, ook agent Luke Hobbs (Dwayne Johnson) zit het drietal achterna, met een boel spektakel als gevolg.


The Fast and the Furious (2001)
Domenic Toretto is de leider van een straatbende die er van verdacht wordt dure electronische apparatuur gestolen te hebben. Een jonge politieman moet vervolgens infiltreren in de wereld van straatracers in Los Angeles.


The Fast and the Furious: Tokyo Drift (2006)
Shaun Boswell was altijd al een buitenbeentje. Zijn enige binding met de buitenwereld is illegaal straatracen. Om aan celstraf te ontkomen moet hij naar zijn oom in Tokio die daar in het leger zit. Japan is nu net het land waar het straatracen is uitgevonden... Bij zijn eerste mislukte poging neemt hij het op tegen de "Drift King" die banden heeft met de Japanse maffia, Yakuza. Hij begeeft zich noodgedwongen in de onderwereld van Tokio in een spel op leven en dood.


Mortal Fools (2008)
Een moderne hervertelling van Shakespeare's A Midsummer Nights Dream.


Black Ghost (2018)
Black Ghost is een ex-commando die woont in een stad die aangestuurd wordt door criminelen.


De libi (2019)
Een roadmovie waarin 3 jongens 24 uur lang door Amsterdam reizen.


NieuwsFilm

meest populair