Ray Fisher (Cyborg) neemt afstand van de 2017 'Justice League' en kraakt Joss Whedon af

Om vervolgens Zack Snyder helemaal de hemel in te prijzen.

Het vervloekte superheldenensemble Justice League had een bijzonder onrustige productie voor en achter de schermen en een persoon die daar onder te lijden had, was 'groentje' Ray Fisher.

De 32-jarige acteur die Cyborg speelde had met JL zijn eerste echte grote rol in een speelfilm te pakken, na een korte cameo in Batman v Superman en een terugkerende rol in seizoen 3 van True Detective.

Na het vertrek van Zack Snyder was Fisher in eerste instantie grote voorstander van vervanger Joss Whedon, maar heeft die steun nu keihard ingetrokken met een tweet over een oud geplaatst filmpje.

In het filmpje (op de San Diego Comic-Con in 2017) beantwoordt Fisher een vraag van een fan met: "Joss is een geweldige kerel. Zack heeft de perfecte persoon uitgekozen om op te ruimen en alles voor hem af te maken". Daar voegde hij gisteren echter aan toe: "Ik wil even de tijd nemen om elk deel van deze verklaring krachtig in te trekken".

Snyder-Cut
Naar verluid schreef Whedon 80 nieuwe scriptpagina's en is maar 10% van Snyder zijn materiaal in het eindproduct te zien. Fisher heeft Snyder in het verleden vaker geprezen en was een van de meest uitgesproken supporters van de Snyder-Cut die volgend jaar uitkomt op HBO Max.

NieuwsFilm

meest populair