Joker in de Snyder-cut? Performance Jared Leto vindt ook steun bij Zack Snyder

Joker in de Snyder-cut? Performance Jared Leto vindt ook steun bij Zack Snyder

Maar is dit gewoon een complimentje of zit hier meer achter?

Zoals bekend waren fans teleurgesteld over het aandeel van Jared Leto als de Joker in David Ayers Suicide Squad. De 'clown prince of crime' had slechts een minieme rol en kwam niet goed uit verf.

Dit werd Leto altijd kwalijk genomen, terwijl inmiddels duidelijk is dat wederom bemoeienis van de betweterige studio ervoor zorgde dat we bijna de helft van zijn opgenomen scènes niet gezien hebben.

Ondertussen blijft regisseur Zack Snyder nieuwe feitjes over 'zijn' Justice League-versie onthullen, onder andere de dood van Batmans sidekick Robin, waarvan hij onlangs bevestigde dat dit een slachtoffer was van de Joker. Daarop vroeg een fan of de filmmaker niet graag een interactie tussen Ben Affleck en Leto had willen zien. Snyder reageerde door te zeggen dat hij de performance van Leto altijd geweldig heeft gevonden.

Batman v Joker
Nu de kans op de Ayer-cut groeit met het meest recente gerucht dat Affleck toch weer terug is gekeerd voor extra opnames, neemt de hoop toe dat er in de archieven van Warner Bros. genoeg extra beeldmateriaal ligt waardoor er misschien nog een kleine interactie mogelijk is.

Of het wordt als klap op de vuurpijl een grote onthulling in de Snyder-cut van Justice League, vanaf volgend jaar te zien op HBO Max. Wie weet...

NieuwsFilm

meest populair