Janelle Monáe (Moonlight) wil 'X-Men'-personage Storm spelen in het MCU

Janelle Monáe (Moonlight) wil 'X-Men'-personage Storm spelen in het MCU

De actrice hoopt dat een nieuwe versie van het personage zal opduiken in Black Panther 2.

Janelle Monáe werd bekend als zangeres, maar timmert de laatste jaren ook flink aan de weg als actrice. Zo speelde ze belangrijke rollen in bekroonde films als Moonlight en Hidden Figures. Monáe heeft nu haar zinnen gezet op het personage Storm, dat de komende jaren naar waarschijnlijkheid haar intrede maakt in het Marvel-filmuniversum.

Tijdens een interview met Empire liet Monáe weten dat ze tijdens de opnames van haar meest recente album Dirty Computer, bezoek kreeg van Black Panther-regisseur Ryan Coogler en castleden Lupita Nyong'o, Chadwick Boseman en Michael B. Jordan. Haar studio bevond zich namelijk in de buurt van de filmset in Atlanta. Empire vroeg Monáe daarom of ze met Coogler heeft gesproken over een rol in Black Panther 2. Ze zei er het volgende over:

"Ik heb Ryan laten weten dat ik dolgraag mee zou doen aan deel 2. Het is altijd mijn droom geweest om Storm te spelen. Ik weet niet of ze zal verschijnen in de volgende Black Panther, maar het zou geweldig zijn om haar weer te zien. Ik heb geen idee hoe ver ze zijn met die film. Er zijn meer vrouwen die Storm geweldig hebben gespeeld, en ik zou dolgraag de rol van Storm recht aan willen doen."

T'Challa
Het is overigens helemaal niet ondenkbaar dat we Ororo Munroe, alias Storm, zullen zien opduiken in Black Panther 2. In de strips zijn T'Challa, alias Black Panther, en Storm namelijk getrouwd met elkaar. Nu de X-Men franchise bij Disney ligt zou dit een manier zijn om in elk geval één X-personage te introduceren in het MCU.


NieuwsFilm

meest populair