De 9 meest gestoorde 'Mission: Impossible'-stunts

De 9 meest gestoorde 'Mission: Impossible'-stunts

Tom Cruise doet behoorlijk gevaarlijk.

De Mission: Impossible-films zitten boordevol heftige stunts. Zes keer zagen we Tom Cruise al knotsgekke stunts uithalen. En we krijgen nog eens twee films te zien. Tijd dus voor een lijstje met de meest gestoorde Mission: Impossible-stunts!

LANG ONDERWATER: Voor Mission: Impossible - Rogue Nation leerde Tom Cruise maar liefst zes minuten onderwater te blijven zonder dat hij adem hoefde te halen. En dat leverde een uiterst spectaculaire scène op.


STUNT OP DE MOTOR: Cruise houdt ervan om op de motor te zitten. Elke film waarin hij te zien is, springt hij wel op een motor voor een achtervolging. En dat leverde in Mission: Impossible II dit spektakel op.


VAN EEN GEBOUW SPRINGEN: In Mission: Impossible III zien we Ethan Hunt tussen twee gebouwen springen in Shanghai. En dat levert weer een bijzonder gaaf resultaat op.


AANVAL OP DE BRUG: Ook in Mission: Impossible III te zien. Een moment waarop Ethan Hunt aangevallen wordt door een rivaliserende organisatie en dat leidt tot Cruise die de sprint van zijn leven maakt.


CIA HOOFDKWARTIER: In Mission: Impossible zie je misschien wel de bekendste stunt van Cruise in de franchise, waarin hij van het plafond van het CIA-hoofdkwartier hangt om daar cruciale data te stelen.


VAN EEN KLIF HANGEN: Cruise hangt in het begin van Mission: Impossible II ergens in Utah aan een klif. De acteur had wel een veiligheidsvest aan, maar het ziet er toch enorm spectaculair uit.


HALO JUMP: In Mission: Impossible - Fallout springt Cruise uit en vliegtuig voor een halo jump. Een stunt die hij tig keer heeft moeten doen om hem goed in beeld te krijgen.


AAN EEN VLIEGTUIG HANGEN: In Mission: Impossible - Rogue Nation hangt Cruise aan een Airbus A400M Atlas die opstijgt. En ja, dat zie je.


BURJ KHALIFA BEKLIMMEN: Eentje waar je de rillingen van krijgt zie je zonder twijfel in Mission: Impossible - Ghost Protocol. Daarin beklimt Cruise de Burj Khalifa, het hoogste gebouw van de wereld.



NieuwsFilm

meest populair