'The Batman' wel of geen onderdeel van DC Extended Universe?

'The Batman' wel of geen onderdeel van DC Extended Universe?

Is het wel mogelijk?

De grote nieuwe Batman-film The Batman zou toebehoren aan een eigen franchise, met vervolgfilms en series op HBO Max. Dus daarmee is de film geen onderdeel van het DC Extended Universe. Of toch wel?

Ondanks dat nog niet helemaal duidelijk is wat de toekomst ons zal brengen, lijkt het er verdacht veel op dat The Batman bestaat in een eigen universum in het DC Multiverse. Eigenlijk net zoals we het Arrowverse hebben op de Amerikaanse tv-zender The CW.

Het DC Extended Universe en Arrowverse kwamen elkaar al tegen op televisie via de Crisis on Infinite Earths crossover-afleveringen waarin Ezra Millers The Flash te zien was. En daarin zat onder meer ook een verwijzing naar de Batman van Michael Keaton uit Batman uit 1989.

Nieuwe Batman kan opduiken in het DCEU
Hoewel het onbekend is of én wanneer er een crossover is tussen het The Batman-universum en het DC Extended Universe behoren ze allebei tot het DC Multiverse. Net zo goed als bijvoorbeeld de films Green Lantern, Constantine en The Dark Knight toebehoren aan dat DC Multiverse.

NieuwsFilm

meest populair