De Top 10 best bekeken films op Netflix van dit moment

De Top 10 best bekeken films op Netflix van dit moment

Dit zijn vandaag de meest populaire films in Nederland.

Netflix geeft sinds kort iedere dag de best bekeken films en series per land weer in een handig Top 10-overzicht. Dit zijn de tien films die het vandaag erg goed doen op de streamingdienst.

#1 The Informer (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Andrea Di Stefano | Cast: Joel Kinnaman, Rosamund Pike, Common, e.a.
Oorlogsveteraan Pete Koslow zit in de cel als hij door de FBI wordt benaderd om - in ruil voor vroegtijdige vrijlating - infiltrant te worden. Zijn missie is het achter slot en grendel krijgen van de Poolse maffiabaas The General. Daarvoor moet hij echter terugkeren naar de gevangenis. Wanneer er iets gruwelijk fout gaat, keren alle organisaties zich tegen Koslow. Om zijn familie en leven te redden, racet hij tegen de klok.

#2 Sing (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Garth Jennings | Cast: Matthew McConaughey, Reese Witherspoon, Seth McFarlane, e.a.
Buster Moon is een zingende koala en de eigenaar van een ooit enorm succesvol, maar nu slecht draaiend theater. Optimistisch dat hij is, besluit hij een zangwedstrijd te organiseren in de hoop zijn schulden daarmee af te kunnen lossen. Zijn assistent heeft alleen per ongeluk op de flyer gezet dat de winnaar naar huis gaat met een fors geldbedrag. En dat is nou net niet de bedoeling.

#3 Love, Guaranteed (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Mark Steven Johnson | Cast: Rachael Leigh Cook, Damon Wayans Jr., Heather Graham, e.a.
Susan, een oprechte, hardwerkende advocate met weinig geld, neemt de bijzondere zaak van Nick aan om haar kleine kantoor te kunnen redden. Deze charmante cliënt wil een datingsite laten vervolgen die garandeert dat gebruikers hun ware liefde vinden. En terwijl Susan aan zijn zaak werkt, slaan de vonken over. Maar ondertussen belanden de twee ook in een mediastorm.



#4 The SpongeBob Movie: Sponge Out of Water (2015)
#5 Killer Elite (2011)
#6 A Star Is Born (2018)
#7 Godzilla (2014)
#8 Freaks - You're One of Us (2020)
#9 Life as We Know It (2011)
#10 I'm Thinking of Ending Things (2020)


NieuwsFilm

meest populair