Definitief: 'Dune' verschijnt nu eerder dan 'Wonder Woman 1984'

Definitief: 'Dune' verschijnt nu eerder dan 'Wonder Woman 1984'

De teleurstellingen stapelen zich op.

Afgelopen dagen waren er al berichten dat Warner Bros. zijn superheldenfilm Wonder Woman 1984 zou gaan uitstellen en nu wordt duidelijk dat dit ook echt gaat gebeuren. Voorlopig heeft het uitstel géén effect op de datum van Dune.

Via Deadline wordt duidelijk dat Wonder Woman 1984 nu op 25 december verschijnt. De film stond tot op heden gepland voor oktober 2020 en werd al een paar keer eerder verplaatst. Warner Bros. hoopt zo meer ruimte te kunnen geven aan Tenet die komende maanden een omzet moet genereren van zo'n 500 miljoen dollar.


(Nog) geen gevolgen voor Dune
Deadline meldt dat Denis Villeneuve's grote scifi-film Dune voorlopig op 18 december blijft staan. Er zijn nu meerdere mogelijkheden. Of Warner Bros. verplaatst Wonder Woman 1984 tot in 2021 of Dune maakt een sprong op de kalender.

Uiteraard zouden ook nog beide films verplaatst kunnen worden, maar dat ze allebei tijdens de kerstperiode verschijnen lijkt onlogisch, maar het zou natuurlijk zomaar een mooi kerstcadeau van Warner Bros. kunnen zijn.


Eerder vandaag werd duidelijk dat een andere grote filmstudio voorlopig helemaal geen datums meer prikt. Het zijn geen leuke tijden voor de bioscoopliefhebbers.

NieuwsFilm

meest populair