Featured

De vele nieuwe villains in de aankomende Marvel-films!

Deze schurken zijn nieuw in het Marvel Cinematic Universe en Sony Pictures Universe of Marvel Characters.

door Bram de Groot om 18:34 in Featured
Uiteraard introduceert Marvel Studios komende jaren veel nieuwe helden in het Marvel Cinematic Universe. Maar er komen ook heel wat nieuwe schurken voorbij. Hieronder een snel overzicht van de schurken die reeds zijn bevestigd en waarvan het vermoeden is dat ze gaan opduiken.

Nieuwe Marvel-schurken in films

Er zijn al een aantal schurken bekend voor de films die aankomende jaren gaan verschijnen. Van eentje hebben we al heel veel gezien, want mocht je de trailers voor Black Widow hebben gezien, dan weet je dat de mysterieuze Taskmaster de schurk wordt in die solo-prequelfilm.

Niet veel later in Eternals zien we logischerwijs de Deviants als de tegenstanders van de Eternals, al zal ook Druig (Barry Keoghan) vermoedelijk uitgroeien tot een schurk.

In Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings krijgen we dan eindelijk de echte Mandarin (Tony Leung Chiu-wai) te zien. Uiteraard zagen we de nep-Mandarin nog in Iron Man 3 en in de one-shot All Hail the King kwam zijn naam ook voor.

De vierde Thor-film Thor: Love and Thunder laat ons Christian Bale zien en hij zal de schurk spelen, al is nog onduidelijk wie hij speelt. Een grote kanshebber lijkt Gorr the God Butcher.

Over Doctor Strange in the Multiverse of Madness wordt gezegd dat we Nightmare krijgen te zien, maar we mogen uiteraard niet vergeten dat we Scarlet Witch krijgen te zien. Ook Baron Mordo (Chiwetel Ejiofor) zou het verkeerde pad kunnen bewandelen.

Over Spider-Man 3 is nog weinig bekend en het lijkt voorlopig wishful thinking dat we in die film de Sinister Six te zien krijgen. Waarschijnlijk ligt de focus eerst nog op een losse schurk.

Recent werd duidelijk dat in Ant-Man 3 de grote schurk Kang the Conqueror opduikt, gespeeld door Jonathan Majors. En dit zou wel eens een heel belangrijke introductie kunnen worden.


Nieuwe Marvel-schurken in series op Disney+

Voorlopig zijn er details bekend over drie Marvel-series die op Disney+ moeten gaan verschijnen. In Wanda Vision is er waarschijnlijk maar één echte schurk en dat zal in zekere zin waarschijnlijk Wanda Maximoff / Scarlet Witch (Elizabeth Olsen) zelf zijn. De fans is de House of M-verhaallijn niet onbekend. Maar er is ook die mysterieuze buurvrouw, Agatha Harkness van actrice Kathryn Hahn.

In The Falcon and the Winter Soldier krijgen we sowieso Baron Helmut Zemo (Daniel Brühl) weer te zien en ook John Walker / U.S. Agent (Wyatt Russell) zou een schurkenrol kunnen hebben.

En dan is er nog Loki en deze serie gaat over een schurk van Tom Hiddleston. Zijn tegenstanders is waarschijnlijk Justice Peace en de Time Variance Authority (TVA) en mogelijk speelt Owen Wilson de rol van Peace.


Nieuwe Marvel-schurken via Sony Pictures Universe of Marvel Characters

Uiteraard zijn er naast de films in het Marvel Cinematic Universe ook de aanpalende Marvel-films Venom: Let There Be Carnage en Morbius. De eerste zal ons Carnage (Woody Harrelson) en Shriek (Naomie Harris) laten zien en de tweede volgt het herkomstverhaal van een schurk, gespeeld door Jared Leto.3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

baron nostalgia

Avatar

Uitstekende schurken superhelden films zijn heel erg te vergelijken met de james bond films de held van de film is net zo goed als zijn schurk of de schurk is nog gaaver

Master Of Films

Avatar

Na Thanos is het mosterd na de maaltijd geworden. Al is Taksmaster is een prima eindbaasje voor de Spider-Man en Avengers games.

Marklar

Avatar

Hej dat is Black noir. Lid van the seven

NieuwsFilm

meest populair