Featured

Netflix voegt deze topfilms toe in oktober

Oktober wordt een hele gave maand op Netflix.

door Jim Pedd om 22:30 in Featured
Oktober wordt een topmaand op Netflix. De dagen worden korter, dus dat moet wel. En dus komen er Originals uit van Ben Wheatley, Aaron Sorkin en natuurlijk hitfilms die aangekocht zijn. Hieronder het overzicht!

Seven (1 oktober)
Detective Somerset heeft nog één week te gaan voor hij met pensioen gaat. Ondertussen moet hij zijn jonge opvolger, de enthousiaste David Mills, opleiden. Dan wordt Somerset geconfronteerd met de meest gruwelijke seriemoordenaar uit zijn hele loopbaan. Langzaamaan ontdekken de detectives dat elke moord naar één van de zeven hoofdzonden verwijst. Ondertussen blijven de moorden steeds nieuwe slachtoffers eisen.


The Exorcist (1 oktober)
Regan, een 12-jarig meisje dat samen met haar moeder in Washington woont, heeft last van een aantal mysterieuze symptomen. Als alle medische mogelijkheden zijn uitgeput, schakelen ze de hulp in van een priester. Deze raakt overtuigd dat dit het werk is van de Duivel, waarna ze de hulp in schakelen van een geestuitdrijver.


The Shining (1 oktober)
Jack Torrance krijgt een baan om als bewaker te werken in een hotel in de bergen. Het hotel is gedurende de wintermaanden gesloten en Torrance en zijn familie zullen voor een lange tijd de enige bewoners zijn in het hotel. Wanneer een sneeuwstorm de familie afsluit van de buitenwereld ontdekt Jack's zoon Danny, die helderziend is en telepathische krachten bezit, dat er geesten in het hotel rondspoken. De geesten zorgen ervoor dat Jack langzaam gek wordt. Jack ontmoet de geest van de vorige bewaker van het Hotel, Mr. Grady, die zijn eigen vrouw en twee kinderen om het leven bracht. Dan wordt het verblijf opeens erg onaangenaam.


David Attenborough: A Life on Our Planet (4 oktober)
Er is een man die meer van de natuur heeft gezien dan wie dan ook. Deze unieke documentaire is een statement van David Attenborough.


Fifty Shades Darker (7 oktober)
Terwijl Christian worstelt met zijn innerlijke demonen, moet Anastasia de woede en jaloezie van vrouwen die aan haar vooraf gingen confronteren.


The Forty Year Old Version (9 oktober)
Radha is een New Yorkse toneelschrijfster bij wie het allemaal niet mee lijkt te zitten. Ze is wanhopig om een dorbraak te maken voor haar veertigste. En dus vindt ze zichzelf opnieuw uit als de rapper RadhaMUSPrime en zoekt ze haar eigen stem.


Blackpink: Light Up the Sky (14 oktober)
De Zuid-Koreaanse meidengroep Blackpink weet wereldwijd een groot succes te zijn. Deze documentaire volgt hun opkomst.


The Trial of the Chicago 7 (16 oktober)
'The Trial of the Chicago 7' gaat over 7 mensen die terechtstaan na verschillende aanklachten rond een protest tijdens de Democratic National Convention in Chicago, Illinois, 1968. Dit protest liep behoorlijk uit de klauwen.


Aquaman (17 oktober)
Arthur Curry is de zoon van Queen Atlanna, koningin van Atlantis, en een mens. Maar dat is geen makkelijke oorsprong, want als hij volwassen wordt, moet hij kiezen tussen de onderwaterwereld en het land.


Rebecca (21 oktober)
Rebecca is een verfilming van Daphne du Mauriers gelijknamige boek uit 1938. De hoofdrol was voor Joan Fontaine als de kersverse echtgenote van een rijke weduwnaar (Laurence Olivier). Ze komt erachter dat de aanwezigheid van zijn overleden vrouw Rebecca nog steeds van invloed is op haar man en diens personeel.


I, Tonya (22 oktober)
In 1994 schakelde Jeff Gillooly, de man van Harding, de persoon Shane Stant in om Hardings directe tegenstander Nancy Kerrigan te verwonden. Dit gebeurde ook en door het ontbreken van Kerrigan werd Harding Amerikaans kampioen. De aanslag op Kerrigan werd echter bekend en dit zorgde er uiteindelijk voor dat Harding haar titel moest inleveren en een levenslange schorsing kreeg.


Nanny McPhee (23 oktober)
De zeven kinderen Brown zijn de ondeugendste kinderen ooit. Hun vader heeft z'n handen vol aan de zorg voor zijn kroost. De moeder is een jaar geleden overleden, maar Mr Browns tante die zijn ontoereikende salaris aanvult, heeft gedreigd haar toelage stop te zetten als Mr Brown niet binnen een maand hertrouwt. Als hij niet gehoorzaamt wacht hem de gevangenis vanwege z'n schulden, en het is niet voor te stellen wat er dan met de kinderen zou gebeuren. Mr Brown besluit de kinderen niets te vertellen, maar ze komen erachter en nemen aan dat hij zo weinig om ze geeft dat hij voor ze verzwijgt dat ze een stiefmoeder krijgen. Daardoor worden ze nog stouter en loopt er weer een nanny gillend weg. Simon, de oudste zoon, houdt bij hoe lang ze erover hebben gedaan om weer een nanny weg te pesten en welke streek het hem deed. Mr Brown hoort steeds dat de nanny die hij nodig heeft Nanny McPhee heet, maar hij heeft geen idee wie ze is en hoe hij haar kan vinden....


Notting Hill (23 oktober)
Een gescheiden jongeman, William Thacker, heeft een boekwinkeltje ergens in Notting Hill, Londen. Op een dag krijgt hij bezoek van een knappe vrouw. William weet niet dat Anna Scott een gevierde Amerikaanse actrice is en het toeval zorgt ervoor dat ze elkaar na korte tijd opnieuw ontmoeten.


Bridesmaids (23 oktober)
Annie is getuige op de bruiloft van haar beste vriendin Lillian. Samen met een aantal andere bruidsmeisjes probeert ze te zorgen dat het iedereen naar zijn zin is bij de bruiloft, iets waarbij ze vanzelfsprekend tegen een flink aantal problemen aanloopt.


Over the Moon (23 oktober)
In 'Over the Moon' leren we Fei Fei kennen. Ze is een slim meisje en ze heeft een passie voor de wetenschap. Van kleins af aan hoort ze van haar ouders het verhaal over de legende van de maangodin. De kleine Fei Fei besluit een raket te bouwen om te bewijzen dat deze maangodin echt bestaat.


Little Women (24 oktober)
Het tijdloze en nog altijd actuele verhaal van Little Women gaat over het leven van de zussen March. Deze vier jonge vrouwen zijn allen vastberaden om hun leven op hun eigen manier te leven en hun dromen na te streven.


12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

RoberPaulsen

Avatar

Het is handig om het jaar van de release erbij te zetten van een aantal films is alweer een remake van geloof ik

chefry1983

Avatar

Aquaman ga ik wel kijken. En natuurlijk Seven! Een absoluut meesterwerk van de bovenste plank

Remi-the-artist

Avatar

The Shining heb ik altijd al willen zien maar nooit de kans voor gekregen. Dus die ga ik kijken

baron nostalgia

Avatar

Ik geweldige lijst !!! Aquaman the shining nothing hill seven top films!!????

horizon

Avatar

Geen idee of ik je volg nostalgia maar Seven en the Shining worden over algemeen toch wel als hele sterke films gezien.

Novarellum

Avatar

@Remi-the-artist:
Nooit de kans voor gekregen? Hoe werkt dat dan?

KeesjeNL

Avatar

@ chefry1983

Se7en en niet Seven ;)..

chefry1983

Avatar

^
Nee hoor, het is echt Seven ????

Fluffer

Avatar

Netflix denkt weer goed bezig te zijn met overbekende films erop te zetten ..

Draven

Avatar

@KeesjeNL en chefrey1983.

Het mag allebei. se7en is de originele worktitle maar er wordt ook vaak gerefereerd aan seven.

Kijk maar eens op IMBD en RT.

Bigds9fan

Avatar

Attenborough nice.

Aquaman, laat maar zitten. Bij The Boys is The Deep ook het meest weerzinwekkende en zielige figuur. ????

kokosnoot

Avatar

Volgens mij wordt Furyroad mad max ook nog toegevoegd?!

NieuwsFilm

meest populair