De Top 10 best bekeken films op Netflix van dit moment

De Top 10 best bekeken films op Netflix van dit moment

Dit zijn vandaag de meest populaire films in Nederland.

Netflix geeft sinds kort iedere dag de best bekeken films en series per land weer in een handig Top 10-overzicht. Dit zijn de tien films die het vandaag erg goed doen op de streamingdienst.

#1 Enola Holmes (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Harry Bradbeer | Cast: Millie Bobby Brown, Louis Partridge, Henry Cavill, e.a.
Wanneer haar moeder op een dag verdwijnt, vertrekt Enola - tegen de zin van haar oudere broers Sherlock en Mycroft, die haar naar een kostsschool willen sturen - naar Londen om haar op te sporen. Onderweg ontmoet ze Lord Tewksbury, een jonge burggraaf die op de vlucht is en het doelwit blijkt te zijn van een moordcomplot. Aan de slimme en rebelse Enola om deze twee mysteries op te lossen voordat het te laat is.

#2 Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: David Yates | Cast: Eddie Redmayne, Johnny Depp, Jude Law, e.a.
De duistere tovenaar Grindelwald, die de oorlog wil verklaren aan niet-magiërs, is ontsnapt en weet steeds meer volgelingen te verzamelen. Grindelwald wil ook de extreem krachtige Credence, een tiener met een mysterieuze aandoening, aan zijn kant hebben. Dumbledore schakelt zijn oud-leerling Newt Scamander, een verlegen magiezoöloog, in om Credence te vinden en Grindelwald te stoppen.

#3 The Social Dilemma (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jeff Orlowski | Cast: Skyler Gisondo , Kara Hayward, Vincent Kartheiser, e.a.
In dit docudrama komen oud-medewerkers van onder meer Facebook en Google aan het woord om te vertellen over de gevaarlijke impact van social media. De technologie die ons verbindt, beïnvloedt ook ons gedrag om meer winst te halen uit advertenties. Hele generaties groeien volgens deze experts op met een laag zelfbeeld en worden geconfronteerd met nepnieuws en complottheorieën.



#4 Mission: Impossible - Rogue Nation (2015)
#5 Primal (2019)
#6 Sing (2016)
#7 The Devil All the Time (2020)
#8 The Informer (2019)
#9 Love, Guaranteed (2020)
#10 Pets United (2019)


NieuwsFilm

meest populair