Glamourkoppel weer samen voor komisch drama 'Alles op Tafel'

Cheryl en Martin Morero zijn weer even samen, deze keer in andere rollen natuurlijk.

Eén van de populairste Nederlandse filmkoppels zal herenigd worden voor een nieuwe film. Na Gooische vrouwen en het vervolg zijn Linda de Mol en Peter Paul Muller binnenkort weer samen te zien in Alles op Tafel.

Aan de basis van deze film staan De Mol, regisseur Will Koopman en scriptschrijver Frank Houtappels. Naast bovenstaande films zijn zij ook verantwoordelijk voor het recente April, May en June.

Openbaringen
Dat vertelden De Mol en Lies Visschedijk in het programma 'De Vooravond'. Alles op Tafel is een remake van de Italiaanse film Perfetti sconosciuti.

Het verhaal draait om een groep vrienden die bij elkaar komen voor een etentje. Ze spreken af om alle SMS'jes, mails en telefoontjes die binnenkomen met de groep te delen. Het duurt niet lang voor de geheimen komen bovendrijven. Is de groep bestand tegen deze openbaringen?

Negentien landen
De film kreeg al een eigen versie in negentien landen, waaronder Spanje, Hongarije, Mexico, Frankrijk, China, India en Zuid-Korea. Nederland kan daar nu aan worden toegevoegd. De film zal volgend jaar in de bioscoop verschijnen.

Klik hier voor het fragment van 'De Vooravond' of bekijk hieronder de trailer van het origineel.



NieuwsFilm

meest populair