Featured

Vijf films die een supergave introductie kregen!

Zo nu en dan verschijnen er trailers die veel indruk maken.

door Bram de Groot om 19:01 in Featured
Soms komen er trailers voorbij die echt veel indruk maken, of de uiteindelijk film nu goed is of niet. Hieronder vijf van die trailers die de afgelopen jaren goed werden ontvangen. Kun je er meer opnoemen?

Mad Max: Fury Road (2015)

Regie: George Miller | Official Theatrical Teaser Trailer

Deze erg sterke trailer staat misschien wel op de eerste plaats wat betreft de visuele benadering. De film van George Miller werd door de FilmTotaal-medewerkers uitgeroepen tot de beste film van het jaar, en misschien was het ook wel de beste trailer voor een film uit dat jaar!Guardians of the Galaxy (2014)

Regie: James Gunn | Trailer 2 (OFFICIAL)

Deze onverwacht grappige scifi Marvel-film rond de op dat moment nog niet bekende Guardians of the Galaxy was een voorbode voor een van de meest geliefde films in het Marvel Cinematic Universe. En veel is te danken aan regisseur James Gunn.The Wolf of Wall Street (2013)

Regie: Martin Scorsese | Official Trailer

Deze trailer heeft een pakkende opzet, ook door de begeleidende muziek. Uiteraard kon het niet anders dat deze film goed zou worden met Martin Scorsese aan het roer en Leonardo DiCaprio in de titelrol. Ook een prima snelle weerspiegeling van wat we kregen.Battle: Los Angeles (2011)

Regie: Jonathan Liebesman | Trailer

Wat niet zo'n geweldige weerspiegeling is, is de trailer voor Battle: Los Angeles of World Invasion: Battle Los Angeles van regisseur Jonathan Liebesman die eigenlijk maar weinig echt opvallende films heeft gemaakt. De trailer was echt bijzonder sterk, maar de film bleek een van de grootste draken van 2011.Godzilla (2014)

Regie: Gareth Edwards | Official Teaser Trailer

Deze teaser trailer voor de Godzilla-reboot bleek een schot in de roos. De start met de parachutisten is pakkend en de sfeer zet de toon voor een prima monsterfilm. Na de release vonden de nodige mensen dat deze trailer een andere film voorspelde, en dat is grotendeels ook zo.9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Sietzet

Avatar

Fury road, die films staat 100% in mijn top 10 aller tijden. Wat een kunstwerk was dat!!
Als het om trailers gaat voor mij Lord of the Rings, Two Towers. Dat alleen maar door de muziek uit die trailer: Requiem for a Dream van Clint Mansell. Wat een eargasm

Chris23

Avatar

Die godzilla trailer was idd indrukwekkend.
deze 2 waren dat ook voor die tijd :Alleen jammer dat de teaser van Alien 3 (net als die van de sequels) een leugen was.

horizon

Avatar

Volgens mij de 2e trailer van the last jedi.

Master Of Films

Avatar

Indrukwekkend maybe, maar deze (teaser)trailers zijn wel fun. Smiley faceWarhasbegun

Avatar

Ik vond battle LA wel een heerlijke film

Fluffer

Avatar

Fury road fantastische trailer en dito film.
Bij godzilla was de trailer veelbelovend maar de film teleurstellend.
Battle L.A. was absoluut geen draak van een film, alleen de filmstijl voor dit soort film lag het publiek niet.
Ik vond hem e’en van de betere alien invasion films.

Sunspot

Avatar

Haha, alleen The Wolf of Wall Street en Guardians of the Galaxy zijn goed.

Hoewel ik die DiCaprio altijd zo overdreven vind acteren altijd, vaak tot het irritante aan toe.

Guardians of the Galaxy was verrassend leuk, maar het 2e deel was shit.

Fan1984

Avatar

Battlefield Los Angeles en Guardians of the Galaxy zijn de beste in het rijtje met stip op 1 Battlefield Los Angeles ! Geweldige mooie film! Schandalig dat het zo afgekraakt word! De slechste in dit rijtje: Mad Max VERSCHIKKELIJKE film is dit zeg! Ik kan het geduld absoluut niet vinden om dit een tweede keer te gaan kijken.
Filmtotaal heeft na mijn mening nu dat ik al een tijdje een account heb bij dit forum, echt hele slechte smaak in film over wat wel en niet goed moet zijn. Blijf liever neutraal en kraak wereld films als Battefield Los Angles NIET af!

NieuwsFilm

meest populair