Vijf films die een supergave introductie kregen!

Vijf films die een supergave introductie kregen!

Zo nu en dan verschijnen er trailers die veel indruk maken.

Soms komen er trailers voorbij die echt veel indruk maken, of de uiteindelijk film nu goed is of niet. Hieronder vijf van die trailers die de afgelopen jaren goed werden ontvangen. Kun je er meer opnoemen?

Mad Max: Fury Road (2015)

Regie: George Miller | Official Theatrical Teaser Trailer

Deze erg sterke trailer staat misschien wel op de eerste plaats wat betreft de visuele benadering. De film van George Miller werd door de FilmTotaal-medewerkers uitgeroepen tot de beste film van het jaar, en misschien was het ook wel de beste trailer voor een film uit dat jaar!



Guardians of the Galaxy (2014)

Regie: James Gunn | Trailer 2 (OFFICIAL)

Deze onverwacht grappige scifi Marvel-film rond de op dat moment nog niet bekende Guardians of the Galaxy was een voorbode voor een van de meest geliefde films in het Marvel Cinematic Universe. En veel is te danken aan regisseur James Gunn.



The Wolf of Wall Street (2013)

Regie: Martin Scorsese | Official Trailer

Deze trailer heeft een pakkende opzet, ook door de begeleidende muziek. Uiteraard kon het niet anders dat deze film goed zou worden met Martin Scorsese aan het roer en Leonardo DiCaprio in de titelrol. Ook een prima snelle weerspiegeling van wat we kregen.



Battle: Los Angeles (2011)

Regie: Jonathan Liebesman | Trailer

Wat niet zo'n geweldige weerspiegeling is, is de trailer voor Battle: Los Angeles of World Invasion: Battle Los Angeles van regisseur Jonathan Liebesman die eigenlijk maar weinig echt opvallende films heeft gemaakt. De trailer was echt bijzonder sterk, maar de film bleek een van de grootste draken van 2011.



Godzilla (2014)

Regie: Gareth Edwards | Official Teaser Trailer

Deze teaser trailer voor de Godzilla-reboot bleek een schot in de roos. De start met de parachutisten is pakkend en de sfeer zet de toon voor een prima monsterfilm. Na de release vonden de nodige mensen dat deze trailer een andere film voorspelde, en dat is grotendeels ook zo.



NieuwsFilm

meest populair