Featured

Netflix voegt deze topfilms toe in november

Het nieuwe overzicht is nu al bekend!

door Jim Pedd om 18:52 in Featured
Netflix heeft weer een overzicht gepubliceerd met de Originals die we in november kunnen verwachten. We zetten de titels die Netflix wilde uitlichten voor je op een rij.

Bloodshot (2020)
Regie: Dave Wilson | Cast: Eiza González, Sam Heughan, Vin Diesel, Talulah Riley | Releasedatum: 1 november
Bloodshot draait om Angelo Mortalli, een soldaat die komt te overlijden. Hij wordt door het besloten beveiligingsbedrijf Project Rising Spirit met nanotechnologie tot leven gewekt met geheugenverlies. De transfusie maakt van hem een moordmachine die niet te stuiten is, uitgerust met verbeterde vermogens, zoals genezing, lichaamskracht, snelheid en verdraagzaamheid. De miljarden nanobots in zijn bloedbanen zorgen ervoor dat hij ook technologie kan beïnvloeden. Bloodshot trekt er vervolgens op uit om te achterhalen wie hem dit aangedaan heeft, zodat hij wraak kan nemen.

A Beautiful Day in the Neighborhood (2019)
Regie: Marielle Heller | Cast: Tom Hanks, Matthew Rhys, Chris Cooper, Susan Kelechi Watson | Releasedatum: 1 november
De cynische journalist Lloyd Vogel (Matthew Rhys) krijgt de opdracht om een profiel te schrijven over de geliefde televisiepersoonlijkheid Fred Rogers (Tom Hanks). Hij aanvaardt deze opdracht met tegenzin. Toch lijkt er een vriendschap te ontstaan, die Lloyd zijn visie op het leven verandert.

Sex And The City; The Movie (2008)
Regie: Michael Patrick King | Cast: Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis, Cynthia Nixon | Releasedatum: 1 november
Sex and the City volgt de levens van vier vriendinnen in Manhattan, New York. Columniste Carrie (Sarah Jessica Parker), advocate Miranda (Cynthia Nixon), zakenvrouw Samantha (Kim Cattrall) en de brave Charlotte (Kristin Davis) zouden genoeg aan zichzelf moeten hebben, maar in plaats daarvan verdiepen de dames zich voortdurend in de levens van elkaar en proberen samen de juiste weg te vinden.

Magic Mike XXL (2015)
Regie: Gregory Jacobs | Cast: Channing Tatum, Juan Piedrahita, Sharon Blackwood, Alison Faulk | Releasedatum: 1 november
Drie jaar zijn verstreken sinds Mike de stripperwereld vaarwel zei. De overgebleven 'Kings of Tampa' staan nu ook op het punt om de handdoek in de ring te gooien. Maar ze willen niet in stilte afscheid nemen en plannen een groots optreden in Myrtle Beach, samen met de legendarische Magic Mike. Op weg naar hun laatste optreden stoppen ze in Jacksonville en Savannah voor wat proefoptredens. Daar leren ze nieuwe mensen kennen, komen ze op de proppen met wat nieuwe moves en schudden ze op een verrassende manier het verleden van zich af.

Little Women (2019)
Regie: Greta Gerwig | Cast: Saoirse Ronan, Emma Watson, Florence Pugh, Eliza Scanlen | Releasedatum: 1 november
Het tijdloze en nog altijd actuele verhaal van Little Women gaat over het leven van de zussen March. Deze vier jonge vrouwen zijn allen vastberaden om hun leven op hun eigen manier te leven en hun dromen na te streven.

Pandemic (2016)
Regie: John Suits | Cast: Rachel Nichols, Alfie Allen, Missi Pyle, Mekhi Phifer | Releasedatum: 1 november
In de nabije toekomst neemt een virus van epische omvang de planeet over. De mensen die niet geïnfecteerd zijn behoren bij de minderheid en verliezen langzaamaan de wilskracht om te overleven. De enige hoop die resteert is het vinden van een remedie om de besmetting tegen te gaan. Lauren (Rachel Nichols) is een dokter die na de val van New York naar Los Angeles reist om burgers te vinden die nog te redden zijn. Dit doet zij samen met haar team: bevelhebber Gunner (Mekhi Phifer), navigator Denise (Missi Pyle) en chauffeur Wheeler (Alfie Allen). Met speciale uitrustingen en camera's om de belevenis vast te leggen trekken ze erop uit. Niets had hen echter kunnen voorbereiden op de naderende chaos.

The SpongeBob Movie: Sponge on the Run 2020)
Regie: Tim Hill | Cast: Awkwafina, Clancy Brown, Tom Kenny, Bill Fagerbakke | Releasedatum: 5 november
SpongBob SquarePants, zijn beste vriend Patrick en de rest van de groep uit Bikinibroek zijn te zien in hun eerste CGI SpongeBob bioscoopfilm: The SpongeBob Movie: Sponge on the Run. Nadat SpongeBobs huisdier, de slak Gerrit, ontvoerd wordt gaat hij samen met Patrick op een hilarisch en episch avontuur naar de Verloren Stad Atlantic City om Gerrit te redden.

Verliefd op Cuba (2019)
Regie: Johan Nijenhuis | Cast: Abbey Hoes, Maarten Dannenberg, Barbara Sloesen, Jan Kooijman | Releasedatum: 14 november
Een moeder komt erachter dat haar dochter niet alleen een nieuwe relatie met een Cubaan heeft, maar dat ze ook op het punt staat te trouwen. Haar moeder is vastbesloten daar een stokje voor te steken.

Hillbilly Elegy 2020)
Regie: Ron Howard | Cast: Haley Bennett, Amy Adams, Glenn Clove, Gabriel Basso | Releasedatum: 24 november
Deze nieuwe film van regisseur Ron Howards is gebaseerd op de bestselling memoires van J.D. Vance. Het is een moderne verkenning van de Amerikaanse Droom. En we volgen drie generaties van een gezin uit de Appalachen. Het verhaal wordt verteld door de jongste van de familie. We zien hoe hij terug moet keren naar huis.

Christmas With The Kranks (2004)
Regie: Joe Roth | Cast: Tim Allen, Jamie Lee Curtis, Dan Aykroyd, M. Emmet Walsh | Releasedatum: 24 november
Luther en Nora Krank hebben hun hele leven trouw Kerstmis gevierd, maar nu hun dochter Blair als vrijwilligster van het Vredeskorps in Peru is, wacht de Kranks dit jaar een eenzame Kerst. Op een avond ziet Luther een poster in een reisagentschap en beeldt zich in hoe Nora en hij een cruise in de zonnige Caraïben maken. Nora is al vlug gewonnen voor het idee, maar de buren zijn ronduit geschokt. Tot overmaat van ramp weigert Luther dit jaar de kerstversieringen aan te brengen waarvoor de straat vermaard is. Het gekibbel tussen de Kranks en hun buren escaleert al vlug en dreigt de hele kerstsfeer grondig te bederven. En dan krijgen de Kranks onverwacht een telefoontje van Blair. Ze komt toch naar huis voor Kerstmis. Nu rest hun nog amper 24 uur om zichzelf en alle buren weer in een echte kerststemming te krijgen.

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Hyenas

Avatar

"Topfilms"

Master Of Films

Avatar

Zozo. Wat hebben we hier. Topfilms....ok wat kom ik dan tegen. Johan Nijenhuis, Sarah Jessica Parker en een "succesvolle" Vin Diesel film.

Enne Tom Hanks speelt maar een bijrol in A Beautiful Day in the Neighborhood. Maar niemand kent Matthew Rhys, dus het is een Tom Hanks film geworden. Gotta love marketing.

De enige topfilm die ik wel kan prijzen is Little Women. Maaja Saoirse Ronan & Florence Pugh zijn de selling points hé. Smiley face

Bigds9fan

Avatar

Magic Mike, een topfilm? ????

Daanminator

Avatar

Eindelijk bloodshot, nu hobbs & shaw nog!

Vleeshaak

Avatar

Topfilms? Lijkt me dan dat Netflix FT betaalt om dit te posten, want dat is de enige reden die ik kan bedenken om dit rijtje als top te bestempelen.

Hiss

Avatar

Hallo mensen: geen topfilms??
De 3e Spongebob film is geheid kneitertjetop hoor!

En Little Women is ook echt wel een topfilm.

starlite

Avatar

ben wel klaar met netflix en all die streaming diensten kost handen vol met geld wil je een film kijken staat niet op netflix dan neem je nog een streaming dienst er bij en voor je het weet zit zo op 5 diensten wtf ik ga gewoon weer dvd / bluray kopen 1 keer kopen kan kijken waneer ik wil en is op langer termijn gekoper plus het beeld en het geluid is 10 keer beter op bluray en 4k bluray

Fluffer

Avatar

FT moet toch eens het concept van een topfilm uitgelegd worden.

NieuwsFilm

meest populair