Aaron Taylor-Johnson zal naast Brad Pitt te zien zijn in de actiefilm 'Bullet Train'

En nu maar hopen dat deze trein geen vertraging zal gaan oplopen!

Aaron Taylor-Johnson is vooral bekend van actierollen in onder andere Kick-Ass, Godzilla en Avengers: Age of Ultron. Daarnaast was hij natuurlijk eerder dit jaar in Tenet te zien.Nu mag hij binnenkort nog een actiefilm aan dat rijtje gaan toevoegen, namelijk Bullet Train. Hij zal naast Brad Pitt en Joey King te zien zijn in de nieuwe film van David Leitch.

Wat precies het plot zal zijn van Bullet Train is nog onbekend. Op de roman Maria Beetle van Japanse schrijver Kotaro Isaka is de film gebaseerd. De roman gaat over vijf huurmoordenaars die in een, je raadt het al, bullet train stappen van Tokyo naar Marioka. Waarschijnlijk zal Taylor-Johnson, net als Pitt en King, een van de huurmoordenaars spelen, maar dat is nog niet bevestigd.

Thrillers en treinen
In bijna alle actiefilms is wel een achtervolging te zien en auto's komen daarbij natuurlijk het vaakst voor, maar vergis je niet in de hoeveelheid actiefilms waarin treinen een belangrijke rol hebben. Thrillers en treinen blijken een gouden combinatie: van Train to Busan tot Unstoppable en van The Commuter tot Snowpiercer. Op zich is dat niet gek, de snelheid van treinen sluit mooi aan bij vlotte actiescènes.

Als we het aan iemand kunnen overlaten om een geslaagde actiefilm te maken, is het wel David Leitch, de regisseur van Bullet Train. Hij heeft de afgelopen jaren de regie in handen gehad van films als Atomic Blonde, Deadpool 2 en John Wick. Als je dat geen vertrouwen geeft, weet ik het ook niet meer.

NieuwsFilm

meest populair