Featured

Kijktip: 3 topfilms voor vanavond die absoluut gezien moet hebben

Dit zijn onze filmtips voor vanavond.

door Jeffrey Kouters om 14:09 in Featured
Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke aanraders voor je op een rijtje gezet!

Harry Potter and the Prisoner of Azkaban (2004)
Regie: Alfonso Cuarón | Cast: Daniel Radcliffe, Emma Watson, Gary Oldman, e.a. | Te zien op: Net5 (vanaf 20:30 uur) / Amazon Prime Video | Recensie: 4 sterren
Het leven van tovenaarsleerling Harry Potter lijkt in groot gevaar wanneer de gevaarlijke crimineel Sirius Black, die medeverantwoordelijk wordt gehouden voor de dood van zijn ouders, weet te ontsnappen uit de gevangenis Azkaban. Om hem te beschermen, wordt Hogwarts bewaakt door de Dementors, die maar een raar effect op Harry hebben. Ook zijn derde schooljaar eindigt in een spannende confrontatie met het kwaad.

Guardians of the Galaxy (2014)
Regie: James Gunn | Cast: Chris Pratt, Zoe Saldana, Bradley Cooper, e.a. | Te zien op: Disney+ | Recensie: 4.5 ster
De laconieke ruimtedief Peter Quill moet noodgedwongen samenwerken met de even dodelijke als charmante krijgster Gamora, de schietgrage wasbeer Rocket, het boomachtige wezen Groot en de door wraak gedreven Drax om de machtige slechterik Ronan te stoppen voordat hij het hele universum in gevaar brengt met een mysterieuze, superkrachtige bol. Alleen door samen te werken kunnen de vijf buitenbeentjes deze missie succesvol volbrengen.

Split (2016)
Regie: M. Night Shyamalan | Cast: James McAvoy, Anya Taylor-Joy, Haley Lu Richardson, e.a. | Te zien op: Netflix | Recensie: 3.5 ster
Kevin, een man met maar liefst vierentwintig verschillende persoonlijkheden, ontvoert op klaarlichte dag drie tienermeisjes. Het ene moment is hij een kind; het andere een vrouw. Zijn slachtoffers moeten zien te ontsnappen voordat zijn nieuwste en gevaarlijkste persoonlijkheid de controle overneemt: het Beest. Maar aangezien Kevin steeds minder controle over zichzelf heeft, tikt de tijd stevig door.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

kokkie2505

Avatar

Lekker hoor. Het is weer maandagavond, dus Harry Potter-avond op Net5. Elke week weer heerlijk genieten van deze topfilms.

Fluffer

Avatar

Niks topfilms

Danniet

Avatar

Topfilms?
Kan ze onderhand dromen .al 10 x op tv geweest

NieuwsFilm

meest populair