Sylvester Stallone (74) viert einde opnames 'Samaritan' met 2 video's

Sylvester Stallone (74) viert einde opnames 'Samaritan' met 2 video's

De spierbundel blijft films maken alsof hij nog een jonge god is...

Als er een oude rot in Hollywood rondloopt die er van zijn lang-zal-ze-leven nog niet over piekert om uit de spotlights te stappen en van zijn oude dag te gaan genieten, is het wel acteur Sylvester Stallone.

Meer dan 40 jaar na zijn doorbraak op het witte doek voegt hij een nieuw genre toe aan zijn imposante carrière, namelijk de superheldenfilms.

Hij dook al op in Guardians Of The Galaxy 2, maakt volgend jaar zijn opwachting in James Gunn's The Suicide Squad en zelf speelt hij de hoofdrol in Samaritan waarvan onlangs de opnames werden afgerond.

Om dit te vieren, plaatste Stallone 2 setvideo's op zijn INSTAGRAM, eentje om de crew te bedanken voor hun harde werk tijdens de corona-periode en eentje om zijn co-star Javon Walton aan ons voor te stellen.

Walton speelt het jongetje dat op zoek gaat naar de verloren superheld van Sly die nu leeft als vuilnisman (getuige het kostuum wat hij draagt).


Will Smith 2.0?
Volgens Stallone vertelt Samaritan een 'ander soort bovenmenselijk verhaal'. Het lijkt een marketingtrucje en natuurlijk is het idee van de uitgerangeerde superheld eerder gedaan in Hancock (2008), maar toch zijn we benieuwd welke originele wendingen deze titel gaat brengen.

NieuwsFilm

meest populair