Algemeen

Sam Rockwell, Saoirse Ronan én David Oyelowo tekenen voor hoofdrollen in moordmysterie

Tom George gaat de film regisseren.

door Wouter Drummen om 11:24 in Algemeen
Kenneth Branagh wist te overtuigen met zijn Murder on the Orient Express en mocht dan ook een sequel maken, genaamd Death on the Nile. Knives Out is ook een film die thuishoort in dit rijtje. Ook deze film wist goed te scoren en hier komt eveneens een vervolg op. Nu is er weer een nieuw moordmysterie met een sterrencast op komst.

Het project mag dan vooralsnog geen titel hebben, de eerste acteurs die getekend hebben voor het project mogen er zeker zijn. Zo hebben Sam Rockwell (Three Billboards Outside Ebbing, Missouri), Saoirse Ronan (Lady Bird) en David Oyelowo (Selma) alle drie belangrijke rollen weten te scoren.

Wat te verwachten
Het verhaal zal zich afspelen in het Londen van de jaren vijftig, waar een wanhopige Hollywood-producent een populair toneelstuk probeert te verfilmen. Wanneer leden van de cast en crew vermoord worden, gaan de cynische Inspector Stoppard (Rockwell) en de overijverige onervaren Constable Stalker (Ronan) op zoek naar de dader in het glamoureuze theaterdistrict en de ranzige onderwereld van Londen. Het is nog niet bekend welke rol Oyelowo op zich gaat nemen.

De film is het langspeeldebuut van Tom George, de regisseur van de BBC-reeksen Defending the Guilty en This Country, en wordt geschreven door Mark Chappell (o.a. bekend van A Young Doctor's Notebook & Other Stories).

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair