Featured

Netflix brengt in december ontzettend veel nieuwe films uit

Het wordt een echte topmaand.

door Jim Pedd om 22:30 in Featured
December is traditioneel een mooie maand op Netflix. Dat is dit jaar niet anders, want er wordt weer een hele rits nieuwe films toegevoegd. We zetten de titels die Netflix alvast wilde uitlichten voor je op een rij!

Four Christmasses (2008)
Regie: Seth Gordon | Cast: Vince Vaughn, Reese Witherspoon, Robert Duvall, Sissy Spacek | Releasedatum: 1 december
Kate (Reese Witherspoon) en Brad (Vince Vaughn) zijn een gelukkig stel samen. Met de kerst in aantocht schijnen ze alles voor elkaar te hebben totdat hun ouders vragen dat ze kerst bij hun komen vieren. Omdat al hun ouders gescheiden leven zorgt dit voor problemen.

Teenage Mutant Ninja Turtles (1990)
Regie: Steve Barron | Cast: Josh Pais, Michelan Sisti, Leif Tilden, David Forman | Releasedatum: 1 december
April O'Neil, een journaliste van Channel 3 Eyewitness News, de recente misdaadgolf in New York City. Deze misdaden blijken het werk te zijn van de Foot Clan. Wanneer April dreigt hen te ontmaskeren, besluit de Foot haar te elimineren. Raphael redt haar en neemt haar mee naar de schuilplaats van de Turtles.

Sherlock Holmes (2009)
Regie: Guy Ritchie | Cast: Robert Downey Jr., Jude Law, Rachel McAdams, Mark Strong | Releasedatum: 1 december
Privédetective Sherlock Holmes (Robert Downey Jr.) en zijn loyale assistent Dr. John Watson (Jude Law) beginnen aan hun laatste zaak. Zij raken al snel verwikkeld in een duistere en dodelijke samenzwering dat gevaarlijk is voor heel Engeland.

Mank (2020)
Regie: David Fincher | Cast: Lily Collins, Tuppence Middleton, Gary Oldman, Amanda Seyfried | Releasedatum: 4 december
Het Hollywood van de jaren dertig wordt opnieuw geëvalueerd door de ogen van de vernietigende sociale criticus en alcoholische scenarioschrijver Herman J. Mankiewicz, terwijl hij zich haast om het scenario van Citizen Kane voor Orson Welles af te maken.

De Familie Claus (2020)
Regie: Matthias Temmermans | Cast: Jan Decleir, Mo Bakker, Stefaan Degand, Eva van der Gucht | Releasedatum: 7 december
Jules Claus houdt helemaal niet van Kerstmis. Terwijl zijn mama moet werken, brengt Jules tijdens de kerstvakantie veel tijd door in het speelgoedwinkeltje van zijn opa. Daar ontdekt hij een magische sneeuwbol die zijn wereld voorgoed door elkaar zal schudden en begint hij langzaam steeds meer te houden van de 'mooiste tijd van het jaar'.

She's the one (1996)
Regie: Edward Burns | Cast: Edward Burns, Mike McGlone, Cameron Diaz, Jennifer Aniston | Releasedatum: 10 december
Taxi-chauffeur Burns wordt zo verliefd op een klant dat de twee binnen 24 uur voor het altaar staan. Zijn broer McGlone heeft een verhouding met de kille zakenvrouw Diaz, de ex van Burns.

The Prom (2020)
Regie: Ryan Murphy | Cast: Nicole Kidman, Meryl Streep, Kerry Washington, Andrew Rannells | Releasedatum: 11 december
Een groepje sterren van Broadway zit volledig zonder werk. Ze reizen daarop naar een klein dorpje in Indiana, om een tiener te helpen die haar vriendin mee wil nemen naar het jaarlijkse schoolbal. Zo zorgen ze voor de nodige opschudding!

The Mule (2018)
Regie: Clint Eastwood | Cast: Bradley Cooper, Clint Eastwood, Manny Montana, Taissa Farmiga | Releasedatum: 12 december
The Mule is gebaseerd op een waargebeurd verhaal uit 2014 van het New York Times Magazine. Zij onthulden hoe ene Leo Sharp drugs vervoerde voor het Mexicaanse kartel Sinaloa. Op het eerste gezicht misschien niet zo bijzonder, maar toen Sharp voor hen werkte was hij 90 jaar oud. Daarnaast stond hij bekend als een prijswinnend tuinbouwkundige en een onderscheiden veteraan die tijdens de Tweede Wereldoorlog heeft gevochten.

The Fate of the Furious (2017)
Regie: F. Gary Gray | Cast: Vin Diesel, Jason Statham, Dwayne Johnson, Michelle Rodriguez | Releasedatum: 16 december
Nu Dom en Letty op huwelijksreis zijn en Brian en Mia, evenals de rest van de crew, ermee gestopt zijn, lijkt het team iets dat lijkt op een gewoon leven gevonden te hebben. Maar als een mysterieuze vrouw Dom verleidt om een wereld van misdaad en verraad te betreden, staat de groep voor grotere uitdagingen dan ooit tevoren. Van de kusten van Cuba, tot de straten van New York City en de ijzige vlaktes van de Barentszzee, moet de crew voorkomen dat een anarchist de wereld in chaos onderdompelt, en de man die hen een familie maakt zien te redden.

Ma Rainey's Black Bottom (2020)
Regie: George C. Wolfe | Cast: Chadwick Boseman, Viola Davis, Glynn Turman, Colman Domingo | Releasedatum: 18 december
In 'Ma Rainey's Black Bottom' gaan we naar het Chicago van 1927. Tijdens een opnamesessie lopen de spanningen hoog op tussen Ma Rainey, haar ambitieuze hoornist en het blanke management dat vastbesloten is de legendarische "Mother of the Blues" in zijn macht te houden.

The Midnight Sky (2020)
Regie: George Clooney | Cast: George Clooney, Felicity Jones, Sophie Rundle, Kyle Chandler | Releasedatum: 23 december
In The Midnight Sky volgen we Augustine (George Clooney), een eenzame maar briljante wetenschapper in het noordpoolgebied. Hij moet alles op alles zetten om te voorkomen dat Sully (Felicity Jones) en haar mede-astronauten terugkeren naar aarde tijdens een mysterieuze wereldramp.

The Lego Movie 2: The Second Part (2019)
Regie: Mike Mitchell | Cast: Chris Pratt, Elizabeth Banks, Will Arnett, Tiffany Haddish | Releasedatum: 26 december
Het is al vijf jaar geleden sinds alles awesome was en de inwoners van Bricksburg staan nu voor een heel grote nieuwe bedreiging: Duplo-aanvallers uit de ruimte, die alles vernietigen, sneller dan de bewoners van de stad kunnen bouwen. De strijd om hen te verslaan en harmonie terug te brengen naar het Lego-universum brengt Emmet, Lucy, Batman en hun vrienden naar nieuwe, onverkende werelden, waaronder een vreemd sterrenstelsel waar alles een musical is. Het stelt hun moed, creativiteit en vaardigheden als Master Builders op de proef, en onthult hoe speciaal ze daadwerkelijk zijn.

The Lorax (2012)
Regie: Chris Renaud, Kyle Balda | Cast: Danny DeVito, Ed Helms, Zac Efron, Taylor Swift | Releasedatum: 30 december
De animatiefilm is gebaseerd op een verhaal van de Amerikaanse schrijver Dr. Seuss. In de film draait het dus om The Lorax, een besnord monstertje (zie onder) dat spreekt namens bomen die worden bedreigd door een bomenkapper. Andere stemmen zijn voor Zac Efron (een belangrijk jongetje), Ed Helms (villain Once-ler) en Rob Riggle (villain O'Hare).

The Flintstones (1994)
Regie: Brian Levant | Cast: John Goodman, Elizabeth Perkins, Rick Moranis, Rosie O'Donnell | Releasedatum: 31 december
Fred Flintstone leent zijn maatje Barney Rubble geld, zodat hij met zijn vrouw een baby kan adopteren. Barney is zeer blij met deze gift en doet de belofte het ooit met Fred goed te maken. Op een dag besluiten de twee mannen zich aan te melden voor een hogere functie binnen hun werkplek, namelijk die van directeur. Fred maakt de test heel slecht, maar uit dankbaarheid verruilt Barney de twee testen.

E.T. the Extra-Terrestrial (1982)
Regie: Steven Spielberg | Cast: Dee Wallace, Henry Thomas, Peter Coyote, Robert MacNaughton | Releasedatum: 31 december
De 10-jarige Elliott woont samen met zijn moeder, zijn oudere broer Michael en zijn zusje in een buitenwijk van Los Angeles. Op een dag ontdekt hij in de tuin een buitenaards wezentje. Elliott noemt het E.T. en verbergt hem in een kast op zijn kamer. E.T. raakt snel vertrouwd met het aardse leven, maar heeft toch heimwee naar zijn eigen planeet.

Bridget Jones's Diary (2001)
Regie: Sharon Maguire | Cast: Renée Zellweger, Gemma Jones, Celia Imrie, James Faulkner | Releasedatum: 31 december
Het liefdesleven van de 32-jarige Bridget Jones lijkt een permanente crisissituatie. Ze is nog steeds vrijgezel en wordt daar voortdurend aan herinnerd door haar familie en vrienden. Haar goede voornemens voor het nieuwe jaar: drastisch afvallen en op zoek naar een man.

12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Maac

Avatar

The Midnight Sky en Mank ga ik zeker een kans geven!

Master Of Films

Avatar

Ik kijk ook uit naar Mank en The Midnight Sky. Ik draai regelmatig Midnight Sky van Miley Cyrus om alvast in de stemming te komen.

Verder staat ook The Christmas Chronicles 2 op het programma tijdens de kerstperiode (wat het lang nog niet is Smiley face )

Maac

Avatar

Master of Films "Ik draai regelmatig Midnight Sky van Miley Cyrus om alvast in de stemming te komen."
Ga ik ook doen.

Crush

Avatar

Looking forward to Mank en The Midnight Sky. The Mule staat er al een tijdje op, maar daar moet ik ook nog werk van maken.

Fluffer

Avatar

De enige nieuwe film hier is midnight sky en de trailer beloofde meer een soort scifi drama dan een spektakel , voor de rest ouwe films door iedereen al meermaals gezien ,kinderfilms en nog meer drama’s .
Enkel die flintstones films is misschien nog eens het herbekijken waard maar die verschijnt maar op 31 december ,dat is dus eigenlijk meer voor januari.

STYD

Avatar

TMNT is toch een soort van trowback naar mijn jonge jaren. Good old Times, naar de videotheek. Ik ga deze sowieso kijken.

Jkorpor030

Avatar

Midnight Sky misschien maar de rest .. wat een bagger hihi

Orko

Avatar

Eerste Turtles-film en The Flintstones zijn wel lekkere guilty pleasures uit jaren 90. Hoop dat nieuwe sf-film met George Clooney onderhoudend is.

noah81

Avatar

Ha! Tmnt, flintstones en e.t!
Word genieten met mijn kids met deze films.

Filmfan2

Avatar

Ik ben overgestapt op Amazon...

NieuwsFilm

meest populair